גביע חצילים בלקני

חומרים:2 חצילים קלופים פרוסים לאורך וקלויים בתנור או בגריל.חומרים למילוי:200 גר' גבינה שמנה 30% 100 גר' חמאה בטמפ' החדר100 גר' גבינת עיזים 800 גר' גבינה בולגרית או פטה מגורדת50 גר' גבינת רוקפור מגורדת2 כפות שום כתוש פלפל לבן חופן עלי ריחן קצוצים חופן אגוזים קליפורניה קלויים וקצוצים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומניוםאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים יחד בקערה – לא במג'ימיקס – עד שמקבלים תערובת אחידה. מרפדים את הקוקוטים בשתי פרוסות חציל, כך שהשוליים של החציל ישארו בחוץ ויווצר שקע בקוקט למילוי הגבינה. בתוך השקע שנוצר ממלאים בתערובת הגבינה ומקפלים את השוליים. מכניסים למקרר לשעתיים עטוף בניילון נצמד. אופן ההגשה:הופכים את הקוקט למרכז הצלחת.מרימים את הקוקט.מעטרים ביוגורט עזים מסביב, ושמן זית, פלפל שחור גרוס או סומק.מגישים עם צנימים מלחם כפרי כלשהו.

חומרים:
2 חצילים קלופים פרוסים לאורך וקלויים בתנור או בגריל.

חומרים למילוי:
200 גר' גבינה שמנה 30%
100 גר' חמאה בטמפ' החדר
100 גר' גבינת עיזים
800 גר' גבינה בולגרית או פטה מגורדת
50 גר' גבינת רוקפור מגורדת
2 כפות שום כתוש
פלפל לבן
חופן עלי ריחן קצוצים
חופן אגוזים קליפורניה קלויים וקצוצים

תבניות שקעים חד פעמיות מאלומניום

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה – לא במג'ימיקס – עד שמקבלים תערובת אחידה.
מרפדים את הקוקוטים בשתי פרוסות חציל, כך שהשוליים של החציל ישארו בחוץ ויווצר שקע בקוקט למילוי הגבינה.
בתוך השקע שנוצר ממלאים בתערובת הגבינה ומקפלים את השוליים. מכניסים למקרר לשעתיים עטוף בניילון נצמד.

אופן ההגשה:
הופכים את הקוקט למרכז הצלחת.
מרימים את הקוקט.
מעטרים ביוגורט עזים מסביב, ושמן זית, פלפל שחור גרוס או סומק.
מגישים עם צנימים מלחם כפרי כלשהו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר