גזר תאילנדי

 

מצרכים ל-4 מנות
3 יחידות גזר טרי קלוף
חצי חבילה נבטים סינים
שיני שום טרי פרוס דק
כפית גינגר טרי קצוץ
כף שמן שומשום
כף רוטב סויה
2 כפות חומץ
מלח ופלפל לפי הטעם האהוב
צרור עלי קוסברה

לקישוט
50-גר בוטנים קלויים גרוסים

אופן ההכנה
חותכים את הגזרים לרצועות דקיקות (כמו גפרורים) מוסיפים את כל המרכיבים לקערה מערבבים היטב ומשרים כ שעה מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל את הבוטנים







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה