גלידה אפרסק ופרנו

חומרים ל-4 מנות4-5 אפרסקים120 גרם סוכר300 מ"ל מים2 כפות פרנו300 גרם יוגורט ללא סוכר150 גרם שמנת מתוקה 38 אחוזאופן ההכנה1. לשים את האפרסקים במים חמים ל- 15 שניות, לקלף אותם, לחתוך לרבעים ולהוריד הגרעין.2. בסיר נירוסטה על אש בינונית להמיס הסוכר במים, להגביר את האש לאחר שנמס למשך 5 דקות.3. לכתוש האפרסקים עד שתתקבל עיסה קרמית, להוסיף הפרנו, היוגורט והסירופ.4. להקציף השמנת ולקפל בתוכה בעדינות את עיסת האפרסקים.5. להכניס למכונת גלידה למשך 30 דקות, או עד שהגלידה מתקשה.

חומרים ל-4 מנות
4-5 אפרסקים
120 גרם סוכר
300 מ"ל מים
2 כפות פרנו
300 גרם יוגורט ללא סוכר
150 גרם שמנת מתוקה 38 אחוז

אופן ההכנה
1. לשים את האפרסקים במים חמים ל- 15 שניות, לקלף אותם, לחתוך לרבעים ולהוריד הגרעין.

2. בסיר נירוסטה על אש בינונית להמיס הסוכר במים, להגביר את האש לאחר שנמס למשך 5 דקות.

3. לכתוש האפרסקים עד שתתקבל עיסה קרמית, להוסיף הפרנו, היוגורט והסירופ.

4. להקציף השמנת ולקפל בתוכה בעדינות את עיסת האפרסקים.

5. להכניס למכונת גלידה למשך 30 דקות, או עד שהגלידה מתקשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר