גלידה אפרסק ופרנו

 

חומרים ל-4 מנות
4-5 אפרסקים
120 גרם סוכר
300 מ"ל מים
2 כפות פרנו
300 גרם יוגורט ללא סוכר
150 גרם שמנת מתוקה 38 אחוז

אופן ההכנה
1. לשים את האפרסקים במים חמים ל- 15 שניות, לקלף אותם, לחתוך לרבעים ולהוריד הגרעין.

2. בסיר נירוסטה על אש בינונית להמיס הסוכר במים, להגביר את האש לאחר שנמס למשך 5 דקות.

3. לכתוש האפרסקים עד שתתקבל עיסה קרמית, להוסיף הפרנו, היוגורט והסירופ.

4. להקציף השמנת ולקפל בתוכה בעדינות את עיסת האפרסקים.

5. להכניס למכונת גלידה למשך 30 דקות, או עד שהגלידה מתקשה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה