גלילוני פלפלים קלויים בתחמיץ ממולאים בסלט קוסקוס מלא

6 מנותחומרים לפלפלים:4 פלפלים גדולים (אדומים)1 שן שום גדולה חתוכה לפרוסות דקות2 פלפלים יבשים קטנים מפוררים1 כפית זרעי כוסברה5 מזיגות נדיבות של שמן זית כתית1 כף חומץ יין אדוםמלח, פלפלחצי כוס עלי בזילחומרים לקוסקוס:100 גרם קוסקוס מלא להכנה קלה ומהירה-מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"חצי כוס בצלצלי שאלוט קלופים וחתוכים לקוביות קטנותחופן זיתי קלמנטה קצוצים גס1 כפית שמן זיתמלח, פלפלאופן הכנת הפלפלים:שמים את הפלפלים בשלמותם על להבת הכיריים, או על גריל פחמים, או מתחת לרשתות הגריל שבתנור, עד שהפלפלים משחימים משני הצדדים. מוציאים ומניחים להם להתקרר בקערה מכוסה בצד כ-5 דקות.מקלפים ומוצאים את הגרעינים. חותכים לחצי לאורך, שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים של הפלפלים ומשרים כשעה.אופן הכנת הקוסקוס:שמים את הקוסקוס בקערה מוסיפים 2 כוסות מים חמימים, ומשרים לכ-10 דקות.שמים בקערה מוסיפים את שמן הזית, הזיתים, בצלצלי השאלוט ומלח ופלפל. מערבבים ובודקים טעם.אופן הרכבת המנה:פורסים את פרוסות הפלפלים על משטח עבודה, ממלאים במרכז ערימה של קוסקוס ומגלגלים לצורת גליל.להגשה:שמים את הפלפלים בצלחת הגשה, ויוצקים מעל את התחמיץ שנשאר מהפלפלים.

6 מנות

חומרים לפלפלים:
4 פלפלים גדולים (אדומים)
1 שן שום גדולה חתוכה לפרוסות דקות
2 פלפלים יבשים קטנים מפוררים
1 כפית זרעי כוסברה
5 מזיגות נדיבות של שמן זית כתית
1 כף חומץ יין אדום
מלח, פלפל
חצי כוס עלי בזיל

חומרים לקוסקוס:
100 גרם קוסקוס מלא להכנה קלה ומהירה-מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
חצי כוס בצלצלי שאלוט קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
חופן זיתי קלמנטה קצוצים גס
1 כפית שמן זית
מלח, פלפל

אופן הכנת הפלפלים:
שמים את הפלפלים בשלמותם על להבת הכיריים, או על גריל פחמים, או מתחת לרשתות הגריל שבתנור, עד שהפלפלים משחימים משני הצדדים. מוציאים ומניחים להם להתקרר בקערה מכוסה בצד כ-5 דקות.
מקלפים ומוצאים את הגרעינים. חותכים לחצי לאורך, שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים של הפלפלים ומשרים כשעה.

אופן הכנת הקוסקוס:
שמים את הקוסקוס בקערה מוסיפים 2 כוסות מים חמימים, ומשרים לכ-10 דקות.
שמים בקערה מוסיפים את שמן הזית, הזיתים, בצלצלי השאלוט ומלח ופלפל. מערבבים ובודקים טעם.

אופן הרכבת המנה:
פורסים את פרוסות הפלפלים על משטח עבודה, ממלאים במרכז ערימה של קוסקוס ומגלגלים לצורת גליל.

להגשה:
שמים את הפלפלים בצלחת הגשה, ויוצקים מעל את התחמיץ שנשאר מהפלפלים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר