ג'לי מנגו ללא תוספת ג'לטין

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לקינוח ג'לי שמתאים לחום של הקיץ ונמצא איפשהו בין הנוזל למוצק. כיף לאכול בכל שעות היום

מזגו לתוך קערה והניחו לתערובת להתקרר לפני שתניחו אותה במקרר. אפשרו לג'לי להפוך למוצק במשך מספר שעות
מזגו לתוך קערה והניחו לתערובת להתקרר לפני שתניחו אותה במקרר. אפשרו לג'לי להפוך למוצק במשך מספר שעות

מצרכים

2 מנגו בצבע ירוק

סוכר במשקל זהה למנגו המבושל

אופן ההכנה

קלפו את המנגו והניחו אותם בסיר גדול.

כסו במים והרתיחו אותם בחום גבוה.

בשלו עד שיתרככו.

הוציאו את המנגו מהסיר והניחו להם להתקרר לפני הוצאת הגלעינים.

סננו את העיסה באמצעות מסננת – הפעילו לחץ כדי לקבל את הכמות המקסימלית.

שקלו את העיסה שהתקבלה והכינו כמות זהה של סוכר.

ערבבו את שניהם בסיר ובשלו בחום נמוך.

ערבבו ללא הפסקה עד שהתערובת תהפוך לסמיכה ותתנתק מתחתית הסיר.

מזגו לתוך קערה והניחו לתערובת להתקרר לפני שתניחו אותה במקרר.

אפשרו לג'לי להפוך למוצק במשך מספר שעות.

הגשה

הגישו עם גבינה, פטה, טוסט, יוגורט וכו'.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה