מצרכים
2 מנגו בצבע ירוק
סוכר במשקל זהה למנגו לאחר בישול
אופן ההכנה
קולפים את המנגו ומניחים בשלמותם בסיר גדול.
מכסים במים, מרתיחים בחום גבוה, ומבשלים עד שיתרככו.
מוציאים את המנגו מהסיר.
מצננים לפני הוצאת הגלעינים.
מועכים את המנגו לעיסה.
מסננים את העיסה באמצעות מסננת תוך הפעלת לחץ לקבלת עיסה מרוכזת.
לאחר סינון שוקלים את העיסה שהתקבלה ומשווים את משקלה בסוכר.
מבשלים את העיסה והסוכר בחום נמוך תוך ערבוב נמרץ ללא הפסקה, על מנת למנוע הדבקות לתחתית הסיר.
מוזגים לקערה ומניחים לתערובת להתקרר לפני שמכניסים למקרר.
מכניסים לצינון במקרר למספר שעות עד שהריבה מתמצקת.
הגשה
ניתן להגיש לצד גבינת פטה וטוסט, או בליווי יוגורט.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה