חומרים
1 כוס עדשים אדומות
3-4 קוביות ג'ינג'ר דורות
4-5 קוביות כוסברה דורות
6 קוביות שום כתוש דורות
1 כפית גרגרי חרדל
4 עגבניות חתוכות לריבועים
3 בצלים קצוצים דק
3 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים
1 כף כמון טחון
2 כפות שמן זית
1 כוס מים
מלח, לפי הטעם
הכנה
בשלו את העדשים במים רותחים עד שיתרככו.
במחבת, חממו את השמן והוסיפו את גרגרי החרדל. כאשר אלה מתחילים לרטוט במחבת, הוסיפו את הבצל, הג'ינג'ר, הפלפל החריף והשום וטגנו עד שהבצל הופך זהוב.
הוסיפו את קוביות הכוסברה והכמון.
הוסיפו את העגבניות.
המשיכו לבשל עד שהעגבניות מבושלות היטב.
הוסיפו את המים והרתיחו למשך כ-5 דקות.
הוסיפו את העדשים תוך ערבוב. הוסיפו מלח תוך ערבוב.
הוסיפו את הכוסברה הקצוצה וכבו את האש.
יש להגיש חם.