fbpx

דאל הודי מתובל

חומרים1 כוס עדשים אדומות3-4 קוביות ג'ינג'ר דורות4-5 קוביות כוסברה דורות6 קוביות שום כתוש דורות1 כפית גרגרי חרדל4 עגבניות חתוכות לריבועים3 בצלים קצוצים דק3 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים1 כף כמון טחון2 כפות שמן זית1 כוס מיםמלח, לפי הטעםהכנהבשלו את העדשים במים רותחים עד שיתרככו. במחבת, חממו את השמן והוסיפו את גרגרי החרדל. כאשר אלה מתחילים לרטוט במחבת, הוסיפו את הבצל, הג'ינג'ר, הפלפל החריף והשום וטגנו עד שהבצל הופך זהוב.הוסיפו את קוביות הכוסברה והכמון. הוסיפו את העגבניות. המשיכו לבשל עד שהעגבניות מבושלות היטב. הוסיפו את המים והרתיחו למשך כ-5 דקות. הוסיפו את העדשים תוך ערבוב. הוסיפו מלח תוך ערבוב. הוסיפו את הכוסברה הקצוצה וכבו את האש. יש להגיש חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 כוס עדשים אדומות
3-4 קוביות ג'ינג'ר דורות
4-5 קוביות כוסברה דורות
6 קוביות שום כתוש דורות
1 כפית גרגרי חרדל
4 עגבניות חתוכות לריבועים
3 בצלים קצוצים דק
3 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים
1 כף כמון טחון
2 כפות שמן זית
1 כוס מים
מלח, לפי הטעם

הכנה
בשלו את העדשים במים רותחים עד שיתרככו.

במחבת, חממו את השמן והוסיפו את גרגרי החרדל. כאשר אלה מתחילים לרטוט במחבת, הוסיפו את הבצל, הג'ינג'ר, הפלפל החריף והשום וטגנו עד שהבצל הופך זהוב.

הוסיפו את קוביות הכוסברה והכמון.

הוסיפו את העגבניות.

המשיכו לבשל עד שהעגבניות מבושלות היטב.

הוסיפו את המים והרתיחו למשך כ-5 דקות.

הוסיפו את העדשים תוך ערבוב. הוסיפו מלח תוך ערבוב.

הוסיפו את הכוסברה הקצוצה וכבו את האש.

יש להגיש חם.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר