fbpx

דברים טובים ליד או על אורז

המצרכים:50 גרם משמש מיובש50 גרם שזיף מיובש50 גרם צימוקים50 גרם שקדיםמעט שמן רגילכף דבש1/3 כוס שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם" אופן ההכנה:צורבים קלות במחבת עם מעט שמן כל פעם סוג אחר של פרי יבש ומוציאים לצלחת.אח"כ יוצקים השיכר וכף דבש למחבת הריקה (לא צריך לרחוץ אחרי צריבת הפרי).אחרי כמה דקות, כשמסמיך מעט, מוסיפים את כל הפירות, מערבבים ומבשלים מעט. מקררים ומגישים על אורז או בצלחת לידו.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המצרכים:
50 גרם משמש מיובש
50 גרם שזיף מיובש
50 גרם צימוקים
50 גרם שקדים
מעט שמן רגיל
כף דבש
1/3 כוס שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם"

אופן ההכנה:
צורבים קלות במחבת עם מעט שמן כל פעם סוג אחר של פרי יבש ומוציאים לצלחת.
אח"כ יוצקים השיכר וכף דבש למחבת הריקה (לא צריך לרחוץ אחרי צריבת הפרי).
אחרי כמה דקות, כשמסמיך מעט, מוסיפים את כל הפירות, מערבבים ומבשלים מעט. מקררים ומגישים על אורז או בצלחת לידו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר