דג אדמונית בתבשיל של ארטישוק ירושלמי ופול ירוק

 

מצרכים:
1 דג אדמונית ניר דוד חצוי לשניים
5 יחידות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות
חופן פול ירוק חלוט
5 שיני שום שלמות
חופן פטרוזיליה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מלח
פלפל
4 פלפלים יבשים
2 עגבניות קצוצות (בלי הקליפה)
1 כף כמון
1 כף לימון כבוש קצוץ

אופן ההכנה:
במחבת גדולה או סיר מטגנים את שיני שום בשמן זית.
מוסיפים ארטישוק ירושלמי, פלפל יבש.
מוסיפים מלח, פלפל, כמון.
מטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את העגבניות, לימון כבוש, פול ירוק.
מבשלים עוד 5 דקות, מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה. מוסיפים את הדגים ואת הפטרוזיליה.
מכסים ומבשלים חצי שעה עד ארבעים דקות על אש נמוכה.
מסדרים בצלחת הגשה.

מסעדת מוזה, גן השלושה (סחנה), טל. 04-6060697
אתר האינטרנט של חוויות ניר-דוד – www.nirtours.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה