דג אדמונית בתבשיל של ארטישוק ירושלמי ופול ירוק

מצרכים:1 דג אדמונית ניר דוד חצוי לשניים5 יחידות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביותחופן פול ירוק חלוט5 שיני שום שלמותחופן פטרוזיליהחצי כוס שמן זיתכוס מיםמלחפלפל4 פלפלים יבשים2 עגבניות קצוצות (בלי הקליפה)1 כף כמון1 כף לימון כבוש קצוץאופן ההכנה:במחבת גדולה או סיר מטגנים את שיני שום בשמן זית.מוסיפים ארטישוק ירושלמי, פלפל יבש.מוסיפים מלח, פלפל, כמון.מטגנים עד להזהבה.מוסיפים את העגבניות, לימון כבוש, פול ירוק.מבשלים עוד 5 דקות, מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה. מוסיפים את הדגים ואת הפטרוזיליה.מכסים ומבשלים חצי שעה עד ארבעים דקות על אש נמוכה. מסדרים בצלחת הגשה.מסעדת מוזה, גן השלושה (סחנה), טל. 04-6060697 אתר האינטרנט של חוויות ניר-דוד – www.nirtours.co.il

מצרכים:
1 דג אדמונית ניר דוד חצוי לשניים
5 יחידות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות
חופן פול ירוק חלוט
5 שיני שום שלמות
חופן פטרוזיליה
חצי כוס שמן זית
כוס מים
מלח
פלפל
4 פלפלים יבשים
2 עגבניות קצוצות (בלי הקליפה)
1 כף כמון
1 כף לימון כבוש קצוץ

אופן ההכנה:
במחבת גדולה או סיר מטגנים את שיני שום בשמן זית.
מוסיפים ארטישוק ירושלמי, פלפל יבש.
מוסיפים מלח, פלפל, כמון.
מטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את העגבניות, לימון כבוש, פול ירוק.
מבשלים עוד 5 דקות, מוסיפים כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה. מוסיפים את הדגים ואת הפטרוזיליה.
מכסים ומבשלים חצי שעה עד ארבעים דקות על אש נמוכה.
מסדרים בצלחת הגשה.

מסעדת מוזה, גן השלושה (סחנה), טל. 04-6060697
אתר האינטרנט של חוויות ניר-דוד – www.nirtours.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר