רכיבים
2 דגי דניס 450-550 גרם
1 לימון
ענף רוזמרין
2 שיני שום
מלח / פלפל
שמן זית
עלי גפן טריים מהשוק
אופן ההכנה
מוודאים שהדגים נקיים מבפנים, מכניסים את שיני השום והרוזמרין יחד, חותכים את הלימון לאורך ומניחים בלב הדג (כ- 4 פרוסות).
מפזרים קורט מלח ופלפל.
מושחים את הדג בשמן זית טהור, פורסים שטיח של עלי גפן כשיש חפיפה של שליש בין עלה לעלה ומניחים את הדג בקצה ובזהירות רבה עוטפים את הדג.
מומלץ לפזר מלח ופלפל מעל עלי הגפן לאחר העטיפה.
מחממים מראש תנור בחום של 180 – 200 מעלות ומכניסים את הדגים
ל- 20-25 דקות.