דוכן בשר חדש ביריד האוכל של דיזנגוף סנטר: צ'ופ צ'ופ

הדוכן מציע מנות גריל ועישון חם: נתחי בקר ועוף אשר נפרסים דק דק עם סלט טרי ורוטב, המוגשים בתוספת תפו"א אפוי או לחם טרי.

ליריד האוכל של דיזנגוף סנטר הצטרף בדוכן חדש "Chop Chop- Smoked Lomito bar"- בניצוחו של השף מור בק אשר מציע בשר משובח, במחיר הוגן ובהגשה מהירה תוך 3 דקות.

הדוכן מציע מנות גריל ועישון חם: נתחי בקר ועוף אשר נפרסים דק דק עם סלט טרי ורוטב, המוגשים בתוספת תפו"א אפוי או לחם טרי.

נתחי הבשר של "Chop Chop- Smoked Lomito bar" מטופלים ע"י האסאדורים – צלייה ב-90 מעלות בין 4-12 שעות של נתחי בשר בשלמותם, תהליך המשמר את עסיסיותם. הצלייה הארוכה והטיפול הנכון מניבים מיצוי טעמים מלא ונימוחות. התיבול בסיסי וטבעי מתוך מחויבות לא "להתערב" בבשר, ללא חומרי טעם, ריח, צבע או ג'לטינים למיניהם – 100% בשר.

טווח מחירים: 32-43 ש"ח לכריך/תפו"א מלא בשר, ובשר פרוס דק הביתה 19-28 ₪ ל-100 גרם.

יריד האוכל של דיזנגוף סנטר מתקיים בימי חמישי (12:00-20:00) ושישי (10:00-16:00).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר