דון קורליאונה

לשני סועדים חומרים:200 גר' פסטה פנה מסוג דלצ'קו50 מ"ל יין לבן איכותי200 גר' פילה עגל פרוס לאצבעותמלחפלפל גרוסאגוז מוסקטשום טרי אופן ההכנה:מקפיצים את נתחי הפילה במחבת עם מעט שמן זית והשום עד לדרגת רייר.מוסיפים את התבלינים היין והשום, מצמצמים מעט את הרוטב ומוסיפים את הפסטה. מבשלים כ– 2 דקות נוספות.

לשני סועדים
חומרים:
200 גר' פסטה פנה מסוג דלצ'קו
50 מ"ל יין לבן איכותי
200 גר' פילה עגל פרוס לאצבעות
מלח
פלפל גרוס
אגוז מוסקט
שום טרי

אופן ההכנה:
מקפיצים את נתחי הפילה במחבת עם מעט שמן זית והשום עד לדרגת רייר.
מוסיפים את התבלינים היין והשום, מצמצמים מעט את הרוטב ומוסיפים את הפסטה. מבשלים כ– 2 דקות נוספות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר