דורום אנטריקוט – אנטריקוט עטוף בפיתה דרוזית

מתכון של שף צחי בוקששתר – שף ובעלים של רשת בלאק

מניחים על הפיתה את טבעות הפלפל החריף, טבעות הבצל, רצועות הבשר ופרוסות העגבנייה
מניחים על הפיתה את טבעות הפלפל החריף, טבעות הבצל, רצועות הבשר ופרוסות העגבנייה

חומרים ל-4 מנות

500 גרם אנטריקוט (אפשר גם סינטה או פילה בקר)

1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות

מעט שמן זית

2 בצלים קלופים ופרוסים דק

2 עגבניות פרוסות

מלח גס

4 פיתות דרוזיות דקיקות או טורטיות קנויות גדולות

מיונז ורוטב צ'ילי מעודן כמו של Black Bar 'n' Burger

אופן ההכנה – מנה אחת בכל פעם

חותכים את האנטריקוט לפרוסות דקות ככל האפשר.

מכים עליהן בפטיש שניצל בין שני משטחי ניילון.

מטגנים את טבעות הפלפל החריף במחבת עם מעט שמן זית.

מוסיפים את טבעות הבצל.

לצידן מסדרים את רצועות הבשר ובצד את פרוסות העגבנייה.

בוזקים מעט מלח גס על הכול.

מטגנים עד שהכול משחים משני הצדדים.

מכסים הכול בפיתה לכמה שניות.

מסירים את הפיתה מהאש ומניחים אותה על קרש חיתוך.

מניחים על הפיתה את טבעות הפלפל החריף, טבעות הבצל, רצועות הבשר ופרוסות העגבנייה.

מגלגלים מיד ופורסים.

הגשה

מניחים בצלחת עם סלט ירוק ומקשטים ברטבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה