דיינר "אוונגרד" בתל אביב מציג קולקציית בירות

לצד מגוון הבירות מציעים באוונגרד תפריט בר: טפאס גוואקמולי – 12 משולשי טורטיה פריכה מסודרים על מטבל גוואקמולי ושמנת חמוצה (36), שרימפס ובייקון – שישה שרימפסים עטופים בייקון משופדים על ענף רוזמרין וצלויים על הגריל, מודשים עם רוטב מרסלה (39), נאצ'וס (הום מייד) וסלסלה (22), כבד קצוץ – כבד קצוץ פולני אסלי, עשוי במקום (18)

דיינר "אוונגרד" שברחוב הברזל בתל אביב, פותח את הקיץ בגדול עם קולקצית בירות מרשימה: לף בלונד ובראון שנמזגות מחבית (26/22 ₪) וטריפל, וויל קווריה ורדיוס מהבקבוק, בירת קריק של אפטר טייסט דובדבנים (28 ₪), סן ברנדוס טריפל ואמבר (28 ₪), מקשוף כהה (55 ₪) ולהשוף בהירה.
עוד במגוון: אסהי יפנית יבשה (24 ₪), הנבחרת האמריקאית בהנהגתה של מילר (24 ₪), גולדסטאר וטעימות של דובל הבלגית – שזכתה לכינוי הבירה השטנית בזכות סגנון האייל הזהוב והחזק.
כמובן שניתן לשתות קרלסברג, גינס, סטלה וטובורג הקלאסיות – שמגיעות היישר מהחבית, בזרימה של 24 שעות ביממה.

לצד מגוון הבירות מציעים באוונגרד תפריט בר: טפאס גוואקמולי – 12 משולשי טורטיה פריכה מסודרים על מטבל גוואקמולי ושמנת חמוצה (36), שרימפס ובייקון – שישה שרימפסים עטופים בייקון משופדים על ענף רוזמרין וצלויים על הגריל, מודשים עם רוטב מרסלה (39), נאצ'וס (הום מייד) וסלסלה (22), כבד קצוץ – כבד קצוץ פולני אסלי, עשוי במקום (18).


"אוונגרד" – דיינר אמריקאי מסביב לשעון
הברזל 3, רמת החייל, תל אביב
טל. 03-6480082

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר