דיניץ מציגה תפריט חורף חדש

תפריט בר/מסעדה דיניץ מתרענן לחורף עם טעמים חדשים ומציע מגוון מנות חדשות שבנה השף משה סטרוגנו ואלכס דג’ני.
בנוסף למנות חדשות של פירות ים כגון פאייה פירות ים 71 שקל, פיש אנד צ’יפס 41 שקל נוספו לתפריט דברים מעניינים: ארוחת בוקר בלגית 37 שקל, סלט פטריות פורטובלו עם מוצרלה 45 שקל, סלט סיבריז (פירות ים) 45 שקל וסלט אנטיפסטי כפרי 38 שקל.

לקינוחים הוספו וופל בלגי 32 שקל, מיקפא אגוזים 29 שקל ופאי אגסים 31 שקל. המנות האהובות כגון: בוקר דיניץ, סלט קלאמרי, כבדי עוף ברוטב יין, נקניקיות הצ’וריסוס שניצל הבית ועוד נשארו כמובן בתפריט.

כמו כן נוספה בירה בלגית נוספת STELA, המקום היה ויהיה מחוייב לבירות בלגיות תמיד. מתרעננים בהתאם גם תפריט העסקיות (המוגש בימים שני עד חמישי במחירים של 35 שקל, 49 שקל ו- 60 שקל).

דיניץ הפינתי מרווח ומקנה אווירה תל אביבית ארופאית נעימה ויחודית בכל שעות היום.

שעות פתיחה: א,ב,ד,ה 12:00 – אחרון הלקוחות
ג, ו 09:00 – אחרון הלקוחות ש’ 11:00 – אחרון הלקוחות
טל’ 03-5161271 פקס 057-7943506
[email protected]






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה