fbpx

דניס ברוטב חמאת מרווה ולמון גראס

ניתן להחליף את הדג בכל דג ים אחרהחומרים הדרושים1 דג דניס מפולט,נקי ללא עצמות. 1 בצל סגול קלוף וחתוך לשמיניות קוביות דלית בכמות של הבצל. עלה לזנייה (או חצי עלה אם עובדים עם גודל עלה של מסעדה)100 גרם חמאה 4-5 עלי מרווה מלח,פלפל למון גראס קצוץ (החלק התחתון בלבד)הוראות הכנה1. מאדים את הבצל והדלעת ומניחים בצד. 2. מזקקים את החמאה ומוסיפים את התבלינים,מורידים מן האש. 3.מבשלים את עלה הלזנייה. להרכבת המנהמניחים עלה לזניה על הצלחת (מקפלים אותה בצורה של גבעה) מקפיצים את הירקות בחמאת המרווה ומניחים על עלה הלזנייה. מטגנים את פילטים הדג, מורידים את העור ומניחים על הירקות. מטפטפים עוד חמאת מרווה על הדג כך שכל הטעמים נספגים. ניתן להגיש עם עיטור תלתלי בצל ירוק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ניתן להחליף את הדג בכל דג ים אחר

החומרים הדרושים
1 דג דניס מפולט,נקי ללא עצמות.
1 בצל סגול קלוף וחתוך לשמיניות
קוביות דלית בכמות של הבצל.
עלה לזנייה (או חצי עלה אם עובדים עם גודל עלה של מסעדה)
100 גרם חמאה
4-5 עלי מרווה
מלח,פלפל
למון גראס קצוץ (החלק התחתון בלבד)

הוראות הכנה
1. מאדים את הבצל והדלעת ומניחים בצד.

2. מזקקים את החמאה ומוסיפים את התבלינים,מורידים מן האש.

3.מבשלים את עלה הלזנייה.

להרכבת המנה
מניחים עלה לזניה על הצלחת (מקפלים אותה בצורה של גבעה)
מקפיצים את הירקות בחמאת המרווה ומניחים על עלה הלזנייה.

מטגנים את פילטים הדג, מורידים את העור ומניחים על הירקות.

מטפטפים עוד חמאת מרווה על הדג כך שכל הטעמים נספגים.

ניתן להגיש עם עיטור תלתלי בצל ירוק.






Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר