דניס ברוטב חמאת מרווה ולמון גראס

ניתן להחליף את הדג בכל דג ים אחרהחומרים הדרושים1 דג דניס מפולט,נקי ללא עצמות. 1 בצל סגול קלוף וחתוך לשמיניות קוביות דלית בכמות של הבצל. עלה לזנייה (או חצי עלה אם עובדים עם גודל עלה של מסעדה)100 גרם חמאה 4-5 עלי מרווה מלח,פלפל למון גראס קצוץ (החלק התחתון בלבד)הוראות הכנה1. מאדים את הבצל והדלעת ומניחים בצד. 2. מזקקים את החמאה ומוסיפים את התבלינים,מורידים מן האש. 3.מבשלים את עלה הלזנייה. להרכבת המנהמניחים עלה לזניה על הצלחת (מקפלים אותה בצורה של גבעה) מקפיצים את הירקות בחמאת המרווה ומניחים על עלה הלזנייה. מטגנים את פילטים הדג, מורידים את העור ומניחים על הירקות. מטפטפים עוד חמאת מרווה על הדג כך שכל הטעמים נספגים. ניתן להגיש עם עיטור תלתלי בצל ירוק.

ניתן להחליף את הדג בכל דג ים אחר

החומרים הדרושים
1 דג דניס מפולט,נקי ללא עצמות.
1 בצל סגול קלוף וחתוך לשמיניות
קוביות דלית בכמות של הבצל.
עלה לזנייה (או חצי עלה אם עובדים עם גודל עלה של מסעדה)
100 גרם חמאה
4-5 עלי מרווה
מלח,פלפל
למון גראס קצוץ (החלק התחתון בלבד)

הוראות הכנה
1. מאדים את הבצל והדלעת ומניחים בצד.

2. מזקקים את החמאה ומוסיפים את התבלינים,מורידים מן האש.

3.מבשלים את עלה הלזנייה.

להרכבת המנה
מניחים עלה לזניה על הצלחת (מקפלים אותה בצורה של גבעה)
מקפיצים את הירקות בחמאת המרווה ומניחים על עלה הלזנייה.

מטגנים את פילטים הדג, מורידים את העור ומניחים על הירקות.

מטפטפים עוד חמאת מרווה על הדג כך שכל הטעמים נספגים.

ניתן להגיש עם עיטור תלתלי בצל ירוק.






כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר