הוד מעלתה הגסטרונומית והוד מעלתה הייננית נפגשות לארוחה של המיזם הקולינרי "הוד מעלתה" ביקב ססלוב

ביום חמישי, 25 למאי, בשעה 19:30, תיערך סעודה של "הוד מעלתה" ביקב ססלוב שבקיבוץ אייל, לכבוד חג שבועות.

האירוע הנקרא "הוד מעלתה נושאת טנא ליקבי ססלוב", יהיה בסימן שפע, שיווין ונתינה. כל רווחי האירוע יתרמו למרפאה הפתוחה של עמותת "רופאים לזכויות אדם" לצורך קניית ציוד רפואי וערכות החייאה חדשניות.

השף נעם סולד, מבעלות הוד מעלתה, והייננית רוני ססלוב, ירכיבו תפריט מיוחד לאירוע המשלב שבע מנות שף בליווי מיטב יינות ססלוב.

במהלך הסעודה ישבו האורחות על שולחן השף נעם סולד שתיצור את המנות בזמן אמת, וייהנו מהרצאה קצרה בנושא יין מפי היינית רוני ססלוב. זהו שיתוף פעולה ראשון בין היקב למיזם "הוד מעלתה".

השף נעם סולד אומרת: "הוד מעלתה פותחת את הקיץ בסימן תרומה לקהילה ונתינה. המנות הבריאות והמוקפדות, בשילוב יינות ססלוב והמגוון האנושי, יציגו חגיגת שבועות בגרסא שונה ומעניינת".

הוד מעלתה
הוד מעלתה הוקמה בשנת 2005 על מנת ליצור מצבים סוציאליים מרתקים וייחודיים. לשלב אסטתיקה בחללים תעשייתיים דרך אומנות ואוכל. ההרפתקה פונה לחמשת החושים, טומנת בחובה גורמי הפתעה תמידיים ורעננות מחשבתית.
הוד מעלתה מפיקה קוקטיילים, ארוחות ערב פרטיות והשקות עסקיות, מספר האורחים באירוע נע בין ארוחות אינטימיות לסעודות של עד 60 סועדים.
היזמיות הן סיון לביא, מומחית באירוח ובעלת ניסיון עשיר בענף המסעדנות בתחומי ההגשה, האלכוהול והטבק; ונעם סולד, שף, בוגרת ה"קורדון בלו" לונדון, עתירת ניסיון במסעדות יוקרה בארץ ובעולם.
הוד מעלתה דוגלת בתפריט מנות קטנות ובריאות, הנעשות מחומרי גלם טריים שנקנים בבוקר הארוחה ומבטיחות אכילה איטית, מרגשת ונעימה.

OPEN CLINIC
המרפאה הפתוחה של "רופאים לזכויות אדם", מטפלת במהגרי עבודה ומבקשי מקלט חסרי ביטוח רפואי.
15,000 בני-אדם טופלו בה מאז הוקמה בשנת 98', על-ידי עשרות אנשי רפואה מתנדבים.
המרפאה שוכנת בדרום תל-אביב, בלב אוכלוסיית מטופליה, ומאוישת באופן קבוע על-ידי רופאי משפחה, אחיות, רופאי-נשים, רופאי ילדים ומומחים אחרים.

טלפון להזמנות לארוחה מיוחדת זאת: 052-3070337






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה