תחרות פרסי היין של המסעדות התקיימה זו שנה רביעית ברציפות בהפקה וניהול של איתי גלייטמן, גלי וולוצקי ואבי בן עמי. טקס חלוקת התעודות לזוכים נערך ב-10 בפברואר 2020 במסגרת תערוכת סומלייה 2020 בהיכל התרבות בתל אביב. ראוי לציין שההשתתפות בתחרות לא הייתה כרוכה בתשלום. בטקס הוענקו למסעדות תעודות הצטיינות בקטגוריות הבאות:
תפריט יין מקצועי עד 100 יינות: OPA, TYO, איגרא רמה, אלטה, אנג'ליקה, אנה, בית תאילנדי, בראסרי, ג'ורג' & ג'ון, דיסקו טוקיו, דקס, הלנה, טייסטינג רום, לוצ'יאנה, מונא, מלגו ומלבר, ממבו, מילאנו, סינטה בר, סנט אורבן, פר דרייר, קוואטרו, קינג דיויד – לה רג'נס, קלואליס, קפה נורדאו, רוני מוטי, ששון, תלפיות, הזוכה בקטגוריה: בר 51
תפריט יין מצטיין – 200-100 יינות: OCD, אדום, אנימר, טשרניחובסקי 6, מגדלנה, ממילא – רופ טופ, מסה, פאסטל, פופינה, קופי בר, קלארו, רוטנברג. הזוכה בקטגוריה: יפו תל אביב
תפריט היין הטוב ביותר – מעל 200 יינות: בסטה, דון קמילו, הוטל מונטיפיורי, נורמן
תפריט היין שמעניק את התמורה הטובה ביותר (VFM): קופי בר, רוטנברג
תפריט היין הישראלי הטוב ביותר: ממילא – רופ טופ, קינג דיויד
מבחר הכוסות הטוב ביותר: בסטה, טייסטינג רום
הסומלייה המבטיח: אסף רוזנטל, תמוז זוהר
אנו במערכת אכול ושאטו מעריכים מאוד את קיומה של תחרות זאת שעושה כבוד לאנשים המקשרים בין היקבים לסועדים במסעדות, וביכולתם להעלות את המודעות לצריכת יין בכלל וליינות ישראליים בפרט. ברכות לזוכים ושאפו למארגנים.