החלו ההכנות לאירוע האוכל השנתי הגדול מכולם: טעם העיר 12

"טעם העיר 12" – ארבעה לילות של ריחות וטעמים בפארק הירקון בתל אביב בין ה – 28 ל – 31 במאי החל מהשעה 18.00 ועד אחרי חצות הכניסה חופשית

מעל ארבעה מיליון שקל יושקעו השנה ב-טעם העיר 12 האירוע הקולינארי הגדול ביותר הנערך בישראל זו השנה ה- 12. בימים אלה נמצאות ההכנות לקיום האירוע בעיצומן.

"טעם העיר 12 " שיתקיים השנה בין ה – 28 ל-31 במאי מופק על ידי עיתון העיר בשיתוף המחלקה למופעים בעיריית תל אביב – יפו

ליאת שמר, סמנכ"ל פיתוח העיר מסרה: "השנה ינוצל טעם העיר להצגתו של המיתוג החדש של עיתון העיר ולכן היקף ההשקעה הוא גדול יותר (בשנה שעברה עמד היקף ההשקעה בטעם העיר על שלושה מיליון שקל) טעם העיר- הוא אירוע הדגל של רשת "העיר" ומשקף באופן ברור את האסטרטגיה החדשה שלנו-חיבור אנשים למקום בו הם חיים באמצעות כמה שיותר פלטפורמות, החזון שלנו הוא לייצר חיבור בין כל אחד מהעיתונים המקומיים לייחודיות של העיר בה הוא יוצא ולתושבים החיים בה , לכן תל אביב היא גם המקום המתבקש לחיבור לעולם הקולינארי ולכן גם הסיסמא החדשה של הרשת: "כל עיר והעיר שלה" בבחינת כל מקום והשפה הייחודית לו"

טעם העיר הפך במהלך שנות קיומו למוסד קולינארי וגסטרונומי , האירוע הנחשב לגדול ביותר בישראל ולאחד מאירועי האוכל הגדולים בעולם.

גם השנה יופעל טעם העיר במתכונת של ארבעה לילות בהם אפשר להסתובב בין המסעדות והדוכנים, לטעום מתפריטי העיר, לדבר על אוכל, לנשום יין ולהיחשף למגוון עצום של טעמים והתנסויות גסטרונומיות.

19 מסעדות מובילות ישתתפו השנה בטעם העיר: ננוצ'קה, מינה טומיי, מתחם השף ניר צוק – קורודליה וקפה ליברה (מיקה שרון), נועה ביסטרו, ג'פה בר , ישתתפו השנה לראשונה בטעם העיר לצד המסעדות המלוות את טעם העיר 11 שנות פעילותו : מאנטה ריי, אודיאון, קימל, ברוהאוס, וויט הול, פויקה, הסינית האדומה, סאקורה, טאנדורי, פסטה מיה ופאפאגיו וכן מסעדת פקין שחוזרת השנה להשתתף לאחר מספר שנים בהם נעדרה. מסעדת עד העצם, צ'ימצ'נגה, זוזוברה ומוזס ישתתפו במסגרת מסעדה מיוחדת שכל הכנסותיה לטובת ילדי וארייטי. במסעדה זו "ימלצרו" מיטב אמני ישראל לצד שחקני כדורגל, כדורסל וכדומה הכל בתרומה למען וארייטי.

לצד המסעדות המובילות בארץ , יפעלו כ- 100 דוכנים של גבינות ייחודיות, פירות אקזוטיים ,עשבי תיבול, לחמים טריים עשויים עבודות יד, יצרני שמן זית גלילי, מערבבי תבלינים, קונדיטורים ואמני מאפה, מעשני בשרים, מרמלאדות, קרפים, מאכלי עמים,יצרני שוקולד, מזון בריאות, מזון אורגני ועוד. תצוגות נוספות שיורחבו יהיו בנושא כלי הגשה, אפיה ובישול, ספרות מקצועית בתחום, ספרי יין, מגזינים מקצועיים וירחוני גורמה. בדוכנים מיוחדים ימכרו מיצים טבעיים, קוקטיילים אלכוהוליים אקזוטיים, בירות, יין וקפה במגוון גדול שישקף את השינויים שחלו בתחומים אלה בשנים האחרונות.

לראשונה יופעל השנה מתחם משפחות על ידי בנק דיסקונט . מתחם זה יכלול פעילויות והפעלות לילדים ולכל המשפחה. כמדי שנה, יגודר שטח האירוע בפארק גני יהושע (פארק הירקון) בגידור היקפי שיכלול 10 שערי כניסה ויציאה. הגידור יאפשר שליטה ובקרה לכוחות הביטחון והאבטחה.
הכניסה חופשית

נגישות לנכים: הגישה הינה באמצעות החניון של גני יהושע, הכולל כ-30 מקומות חנייה השמורים לנכים בלבד, מהחנייה לאירוע הנגישות קלה היות ומדובר בשטח מישורי.

מחיר מנה : 15-20 שקל

נותני החסות המרכזיים של האירוע הם: קרלסברג, אסם, בנק דיסקונט

מפיק ראשי: ליאת שמר- סמנכ"ל פיתוח העיר
ייזום והיגוי: עפרה גנור
מפיקים: אלי לוי, הרלינג-וינברג, המחלקה למופעים- עיריית תל אביב יפו, אגף התרבות והאמנויות
יחסי ציבור: ארבל תקשורת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר