המרקים של Artmeat לחורף 2011

מרק עגבניות – משלב עגבניות שעוברות אידוי ולאחר מכן מתבשלות בישול ארוך. המרק מתבשל גם בעלי סלרי טריים ומתובל בעדינות בתיבול אוריינטלי

מסעדת "Artmeat" מציגה לקראת החורף סדרת מרקים חדשה:
מרק עדשים כתומות – מתבשל בציר של ירקות שורש עם נגיעות תבלין אוריינטלי.
מרק עגבניות – משלב עגבניות שעוברות אידוי ולאחר מכן מתבשלות בישול ארוך. המרק מתבשל גם בעלי סלרי טריים ומתובל בעדינות בתיבול אוריינטלי.
מרק אפונה ירוקה – מרק מתוחכם עם בצל, שום, כורכום, מיץ לימון וכוסברה.
מחיר מנת מרק 32 ₪.

בנוסף, הסועדים בחודשים דצמבר וינואר יוכלו ליהנות חינם ממשקה סנגריה אלכוהולי 
במהלך הארוחה – משקה ספרדי חם מבוסס על יין חם שמתבשל במקום, עם פירות ונגיעות ליקר תפוז וציפורן .
המחיר 32 ₪

מסעדת Artmeat
רח' ז'בוטינסקי 1 (בניין די-מול) רמת–גן
טל. 03-7526222

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר