הפוטנציאל של שרדונה 2010 מיקב יפו ומתכון

בשרדונה 2010 של יקב יפו יש כל הפוטנציאל של שרדונה טוב: הוא פירותי ופרחוני, חומצי במידה הנכונה, ניחוחות העץ לא משתלטים, והאפטר טייסט מאוד חמאתי

בשרדונה 2010 של יקב יפו יש כל הפוטנציאל של שרדונה טוב: הוא פירותי ופרחוני, חומצי במידה הנכונה, ניחוחות העץ לא משתלטים, והאפטר טייסט מאוד חמאתי.
הדבר היחיד שמפריע לי בשרדונה של יקב יפו זה שאין בו יחוד. אין בו משהו שונה שיעשה אותו מיוחד ליקב בוטיק עם יינן בעל מעוף כמו של יקב יפו.
ביקב עשו שרדונה על בטוח, כמו שכתוב בספר. טוב, תמיד יש השנה הבאה.

מה הייתי מגיש עם היין הזה? דגים, גבינות, אפילו עוף ביין. הנה המתכון עבורו:


מצרכים:
עוף שמנמן מחולק ל- 6
חצי קילו פטריות פורטובלו
2 גזרים מגוררים על פומפייה
1 בצל גדול מגורר
5 שיני שום קצוצות
1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
כף חמאה
בקבוק יין לבן יבש, כמו השרדונה של יקב יפו.
כף טימין
כפית פלפל שחור וכף מלח

אופן ההכנה:
להניח את העוף המחולק בסיר רחב, לצקת עליו את היין ולהביא לרתיחה.
במחבת טפלון ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות החתוכות.
להוסיף לעוף יחד עם שאר המוצרים.
להנמיך להבה ולבשל כשלושת רבעי שעה.
לאכול בהנאה עם בקבוק שרדונה יפו 2010 צונן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר