הפרויקט של יובל טל להכנת כבד עוף בנוסח טיילי ג’יפים

יובל טל, מנכ”ל חברת קורפל-טל One1, עוסק בחברה שהוקמה לפני כתשע שנים במתן שירות מקיף: חומרה, תמיכה, אחזקה, קישור לאינטרנט, אירוח שרתים, חיבור לתוכנות ענפיות וכדומה. החברה הובילה מיחשוב מאות משרדי נסיעות, ועתה פועלת מול לקוחות SMB כסוכני ביטוח ועורכי דין.

אך נראה שיובל מעדיף טיולי ג’יפים, ומקדיש זמן רב לתחביבו. יובל הנו בעל ג’יפ מכובד משל עצמו, המנוצל בעיקר לטיולי מדבר.
שם, במדבר, כאשר השמש שוקעת והקיבה מזכירה כי כמעט לא אכלת כל היום, התגבש המתכון הבא, שמרכיביו, כמו מרכיבי פרויקטי מיחשוב רבים, כוללים סביבת עבודה, מערכת הפעלה, תצורה, אינטגרציה, ובדיקת איכות. התוצר הסופי טעים ומשביע.

מתכון להכנת כבד עוף בנוסח טיילי ג’יפים

סביבת עבודה:
מומלץ מדבר שקט וחשוך, או כל מקום בודד אחר.
מערכת הפעלה:
מחבת גדולה (עדיף כמה שיותר, עם ידית אחיזה ארוכה)
תצורה:
8 בצלים גדולים
שמן
20 שיני שום
פטרוזיליה
פפריקה
פלפל שחור גרוס גס
מלח
750 גרם כבדי עוף
250 גרם לבבות
חלה
טחינה
אינטגרציה:
מחממים את השמן במחבת
חותכים את כל ראשי הבצל גס ביותר ומטגנים עד שהם מתרככים
מוסיפים את כל כמות השום
אחרי דקה מניחים על גבי הבצל את הכבדים והלבבות
מתבלים בפפריקה חריפה וכמות נדיבה של מלח ופלפל שחור
לאחר שהכבדים נעשים בהירים בחלקם העליון, הופכים את תכולת המחבת
ממשיכים לטגן עוד 7 דקות
לפני האכילה בוזקים פטרוזיליה קצוצה
בדיקת איכות:
בוצעים חלה
מושכים מתוך המחבת ישירות חופן של בצל וכבד
מקשטים בכפית טחינה
מכניסים ישירות לבית הבליעה
גם מבלי לרצות, התכולה תיגמר בטרם תרד הטמפרטורה הלוהטת
יספיק ל- 3 סועדים רעבים.

בתאבון!



אם אתם אנשי מיחשוב והיי-טק, ורוצים שגם הסיפור שלכם על חוויות הבישול יתפרסם לצד מתכון שלכם, כתבו אל [email protected]








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה