בית הספר של יקב שורק יקיים סדרת הרצאות בנושא ייצור יינות מסוגים שונים, שמטרתן לתת כלים פרקטיים.
ההרצאות מיועדות לעוסקים בעשיית יין, והן ילוו בטעימת יינות.
יינות לבנים ביקב קטן – איתי להט, יינן יקב ברקן
הכנת התירוש, דגשים בתסיסה לבנה, מניעת בעיות אפשריות, השפעות סגנוניות, הצללה וטיפולים ביינות לבנים, יישון בחביות.
יום חמישי 10/5/07 19:00.
יינות קינוח ויינות מתוקים – אבי פלדשטיין, יינן יקב סגל
דגשים בייצור ייננות מתוקים: נתוני בציר, זני ענבים מתאימים, חיזוק יין באלכוהול, שפטליזציה – מתודת הוספת סוכר ליין, דגש על יינות בסגנון port בסגנון מדרה ויינות בציר מאוחר.
יום שני 21/5/2007 19:00.
יינות רוזה ועקרונות ה- Bleeding – איתי להט, יינן יקב ברקן
הכנת התירוש,מועדי סחיטה אפשריים, דגשים בתסיסת רוזה, שימוש בחביות או שבבים, השפעות סגנוניות, ייצוב והצללה, עקרונות ה- Bleeding (הוצאת נוזל בתחילת תסיסה).
יום רביעי 30/5/2007 19:00.
ההרצאות תתקיימנה בין השעות 19:00-22:00.
ההרשמה מראש בטלפון או במייל.
vעלות הרצאה בודדת 250 ₪.
עלות שלוש ההרצאות 600 ₪.
לפרטים והרשמה:
רג'י גמליאלי
יקב שורק
טל. 08-9450844
[email protected]