הרצאות נושא בבית הספר של יקב שורק

יינות קינוח ויינות מתוקים – אבי פלדשטיין, יינן יקב סגל: דגשים בייצור ייננות מתוקים: נתוני בציר, זני ענבים מתאימים, חיזוק יין באלכוהול, שפטליזציה – מתודת הוספת סוכר ליין, דגש על יינות בסגנון port בסגנון מדרה ויינות בציר מאוחר

בית הספר של יקב שורק יקיים סדרת הרצאות בנושא ייצור יינות מסוגים שונים, שמטרתן לתת כלים פרקטיים.
ההרצאות מיועדות לעוסקים בעשיית יין, והן ילוו בטעימת יינות.

יינות לבנים ביקב קטן – איתי להט, יינן יקב ברקן
הכנת התירוש, דגשים בתסיסה לבנה, מניעת בעיות אפשריות, השפעות סגנוניות, הצללה וטיפולים ביינות לבנים, יישון בחביות.
יום חמישי 10/5/07 19:00.

יינות קינוח ויינות מתוקים – אבי פלדשטיין, יינן יקב סגל
דגשים בייצור ייננות מתוקים: נתוני בציר, זני ענבים מתאימים, חיזוק יין באלכוהול, שפטליזציה – מתודת הוספת סוכר ליין, דגש על יינות בסגנון port בסגנון מדרה ויינות בציר מאוחר.
יום שני 21/5/2007 19:00.

יינות רוזה ועקרונות ה- Bleeding – איתי להט, יינן יקב ברקן
הכנת התירוש,מועדי סחיטה אפשריים, דגשים בתסיסת רוזה, שימוש בחביות או שבבים, השפעות סגנוניות, ייצוב והצללה, עקרונות ה- Bleeding (הוצאת נוזל בתחילת תסיסה).
יום רביעי 30/5/2007 19:00.


ההרצאות תתקיימנה בין השעות 19:00-22:00.
ההרשמה מראש בטלפון או במייל.
vעלות הרצאה בודדת 250 ₪.
עלות שלוש ההרצאות 600 ₪.


לפרטים והרשמה:
רג'י גמליאלי
יקב שורק
טל. 08-9450844
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר