השבדים בהלם: חומוס במסעדת איקאה

מסעדת איקאה מרחיבה את התפריט ומציעה ללקוחותיה חומוס טרי הנעשה במקום. החומוס נטחן, מתובל ומיוצר בכל בוקר במסעדה, על מנת לשמור על טריות המנות. הלקוח מקבל את מנת החומוס כאשר היא מוכנה ומוגשת בסגנון חומוסייה אותנטית.

אורן הקר, מנהל מסעדת איקאה ישראל: "בכל מקום בעולם מסעדות איקאה מתאימות עצמן לחך המקומי לצד החשיפה למאכלים שוודים. כך, לצד הסלמון וכדורי הבשר השוודיים המוגשים במסעדות איקאה, מוגשים בטורקיה ובערב הסעודית שווארמה, באיטליה פיצות וביפן סושי".

כמו במוצרי החנות, גם במסעדה, איקאה נאמנה לשיטתה להגיש ללקוחותיה מנות איכותיות ובמחירים נמוכים:
מנת חומוס, פול/טחינה/גרגירים, חמוצים ושתי פיתות: 13 שקלים.
צלחת חומוס בשר/פטריות, חמוצים ושתי פיתות: 19 שקלים
תוספת ביצה/פיתה נוספת: 1 שקל.

ניתן להשיג במסעדת איקאה, נתניה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה