התחדשות בגבינות משק יעקבס בכפר הרא"ה: מרכז קולינרי עם סדנאות בישול ותפריט חדש

'פותחים שולחן' תוכנן ועוצב לאירוח יחידים וקבוצות לסדנאות בישול חלביות וכשרות עם שפים ממטבחים שונים, כאשר הבישול והאפייה נעשים עם גבינות המשק

מגוון סדנאות רחב: בישול איטלקי, בישול ערבי-יפואי, בישול הודי, בישול בריא, אפיית מתוקים, אפיית שמרים, בישול חובק עולם. צילום הדס ניצן
מגוון סדנאות רחב: בישול איטלקי, בישול ערבי-יפואי, בישול הודי, בישול בריא, אפיית מתוקים, אפיית שמרים, בישול חובק עולם. צילום הדס ניצן

תחת המותג 'פותחים שולחן' מפעילה מחלבת גבינות משק יעקבס במושב כפר הרא"ה שבעמק חפר, מרכז קולינרי חדש בו מתקיימים אירועים מתובלים בטעם טוב ובאווירה קלילה ונינוחה מוכרת היטב מכל מפגש עם בני משפחת יעקבס והעובדים איתם. הם מציעים אירוח מעוצב ומוקפד, שכפי שהם אומרים: מעורר את החושים ואת התיאבון. 'פותחים שולחן' תוכנן ועוצב לאירוח יחידים וקבוצות לסדנאות בישול חלביות וכשרות עם שפים ממטבחים שונים, כאשר הבישול והאפייה נעשים, כמובן, עם גבינות המשק.

בחורף מציעים כאן מרק מתחלף - כתום, אפונה, עדשים או עגבניות, כשלכל מרק מותאמת גבינה תוצרת משק יעקבס המשלימה את המנה יחד עם קרוטונים של אגדת לחם. צילום הדס ניצן
בחורף מציעים כאן מרק מתחלף – כתום, אפונה, עדשים או עגבניות, כשלכל מרק מותאמת גבינה תוצרת משק יעקבס המשלימה את המנה יחד עם קרוטונים של אגדת לחם. צילום הדס ניצן

מדובר במגוון סדנאות רחב. בין השאר: בישול איטלקי, בישול ערבי-יפואי, בישול הודי, בישול בריא, אפיית מתוקים, אפיית שמרים, בישול חובק עולם. כמו כן משמש המקום כחלל אירוח לישיבות הנהלה או צוות, ימי עיון או ימי כיף לעובדים, ומוגש כיבוד מבית הקפה של היעקבסים.

פותחים שולחן מארח אירועים בימים ראשון עד חמישי משעות הבוקר עד הערב, ובימי שישי בשעות הבוקר – עד כשעתיים לפני כניסת שבת. פרטים נוספים אפשר לקבל אצל דפי יעקבס, 052-3233523.

לאוהבי הסלטים מציעים סלט קפרזה המלווה בגבינת מוצרלה טרייה ולחמים מהמאפייה. צילום הדס ניצן
לאוהבי הסלטים מציעים סלט קפרזה המלווה בגבינת מוצרלה טרייה ולחמים מהמאפייה. צילום הדס ניצן

חידושים גם בבית הקפה של חנות אגדת לחם בכפר הרא"ה

לצד החנות פועל בית קפה, שהמנות המוגשות בו הן מהתוצרת הישירה של המאפייה, המחלבה והגלידריה של משפחת יעקבס. עתה מציעים כאן תפריט חדש, שמציע מנות חדשות לצד המנות הוותיקות.  בחורף מציעים כאן מרק מתחלף (מרק כתום, אפונה, עדשים או עגבניות), כשלכל מרק מותאמת גבינה תוצרת משק יעקבס המשלימה את המנה, יחד עם קרוטונים של אגדת לחם.

לאוהבי הסלטים מציעים סלט קפרזה המלווה בגבינת מוצרלה טרייה ולחמים מהמאפייה, לספיגת הרוטב שנשאר. את הסלט הירוק מלוות ברוסקטות של בגט קלוי עם גבינת סנט מור ארומתית. מנת קיש היום מוגשת לצד סלט, ובתפריט יש כריכים חדשים, פוקצ'ת עגבניות עם גבינת בורטה או מוצרלה, פוקצ'ת אנטי פסטי עם סלט ירוק וגבינה, פלטת גבינות, מאפים מתוקים ומלוחים, קפה או תה, בירה קרה, כוס יין, שתייה קלה. כשר.

פתוח ראשון-חמישי 7:00-18:00, שישי 7:00-14:00. טל. 04-6251266. בווייז: "גבינות משק יעקבס" מושב כפר הרא"ה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה