הכנה: 20 דקות
בישול: 10 דקות
חומרים עבור 4 סועדים:
500 גרם בשר טלה
5 גזרים
2 קישואים
2 גזרים לבנים (או לפת)
1 בצל
תערובת 4 תבלינים
שמן בישול
כוסברה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
יש לחתוך את בשר הטלה לחתיכות עבות, לקלף את הבצלים ולקצוץ אותם גס בתוך הקערה הקטנה של מעבד המזון.
בתוך הקערה הבינונית של המעבד המצוידת בדיסקית פריסה לחיתוך אטריות טליאטלה רחבות, יש לפרוס את הירקות לרצועות טליאטלה.
יש לחמם את השמן בתוך הווק בלהבה חזקה מאוד, ולהוסיף את הבשר מתוך ניעור במרץ למשך 10 דקות על מנת לבשל אותו.
לאחר מכן יש להוסיף לבשר את תערובת 4 התבלינים, ולבסוף להוסיף את רצועות הירקות והכוסברה.
להקפיץ במשך כ-5 דקות, ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.