חגיגת Sagra De La Ricotta במסעדת Lucca במרינה הרצליה

מסעדת Lucca האיטלקית במרינה בהרצליה ושף אופיר וידבסקי, מציעים במהלך חודש פברואר את ה- Sagra De La Ricotta – סעודה איטלקית צבעונית ושמחה, שנותנת את כל הכבוד לגבינת הריקוטה.
במסגרת הארוחה יוגש תפריט מיוחד הכולל מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, כולן על טהרת הגבינה המשובחת.

תפריט ה- Sagra De La Ricotta מציע לפתיחה קלמרי טרי במילוי ריקוטה, עשבי תיבול ושקדים קלויים ברוטב עגבניות ובזיליקום (43 ₪), מאלפטי ריקוטה מנגולד (36 ₪).
מנות עיקריות כמו: ריזוטו כרובית וריקוטה בשילוב פירורי לחם פריכים עם צ'ילי ואנשובי(56 ₪), רביולי ריקוטה תרד ברוטב שמנת, יין לבן ופרמז'ן (54 ₪).
קינוחים: פירות יער ותותים עם קרם ריקוטה וניל(32 ₪).

מקורה של ה- Sagra הוא באיטליה. זוהי סעודה צבעונית וססגונית שמתמקדת בחומר גלם משובח אחד, ומציעה שפע של טעמים וריחות. לכל אזור וכל כפר באיטליה ה- Sagra שלו, ובמרכזה חומר גלם אחד ומיוחד שקשור בעונה ובתוצרת המקומית.

מסעדת Lucca האיטלקית ממוקמת על שפת המרינה בהרצליה.
המסעדה מעוצבת בהשראת העיירה הכפרית לוקה (Lucca) בחבל טוסקנה.
במקום מטבח פתוח המשלב טעמים וניחוחות ביתיים, ומתמחה בין היתר בדגים, בשרים, אנטיפסטי, וכמובן פסטות, פוקאצ'ות ופיצות הנאפות בטאבון.
לצד תפריט המסעדה גם תפריט אלכוהול עשיר עם מבחר יינות איטלקיים וישראליים במחירים שלדברי המסעדה הנם אטרקטיביים.



Lucca
רח' השונית 2 מרינה הרצליה
טל. 09-9514000

פתוח: א'-ה' 12:00-24:00
שישי שבת 12:00-1:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה