חדשה בסצנת מסעדות ניו-יורק: NUR של שף מאיר אדוני

שותפיו של מאיר אדוני במסעדת נור שפתוחה כל יום מ- 17.00: דניאל שיין - יזם הייטק, וגדי פלג - המייסד של מאפיית לחמים בניו יורק

ביסטרו מזרח תיכוני מודרני
ביסטרו מזרח תיכוני מודרני. צילום Paul Wagtouicz

השף מאיר אדוני פתח במנהטן ביסטרו מזרח תיכוני מודרני – מסעדת NUR, כשאת האוכל מלווה תפריט יין שחלק רחב שלו מהמזרח התיכון: ישראל, לבנון ומרוקו, וכן בר גדול ותפריט קוקטיילים עשיר בהשראת המזרח התיכון.

בין המנות בתפריט של נור הניו-יורקית מוצאים חלק ממנות הדגל של מסעדות אדוני בישראל
בין המנות בתפריט של נור הניו-יורקית מוצאים חלק ממנות הדגל של מסעדות אדוני בישראל. צילום Paul Wagtouicz

בין המנות בתפריט של נור הניו-יורקית מוצאים חלק ממנות הדגל של מסעדות אדוני בישראל: קרואסון מח, טרטר פלשתיני, בר ים על פריקי, ומנות חדשות כמו גפילטע שרימפס, דונטס תמרים במילוי דג, קרפצ'יו חצילים וטחינה.

שותפיו של מאיר אדוני במסעדת נור שפתוחה כל יום מ- 17.00: דניאל שיין – יזם הייטק,  וגדי פלג – המייסד של מאפיית לחמים בניו יורק. כל הפרטים והכתובת באתר מסעדת NUR

.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה