מרכז המבקרים של מזקקת מילק אנד האני בתל אביב, שהינה מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, מזמין את חובבי האלכוהול למסע ראשון מסוגו בישראל בעקבות סודות הג'ין.
המזקקה תקיים סדנת טעימות העוקבת אחרי ההיסטוריה של המשקה וסוגי ג'ין שונים מרחבי העולם, ויוצג גם כיצד נעשה הג'ין הלבנטיני של מילק אנד האני. יוטעם קוקטייל על בסיס ג'ין, ועוד שישה סוגי ג'ין שונים. הסיור מקיף את כל תהליך הייצור של הוויסקי ושל הג'ין המיוחד של המקום, הכולל גם השרייה של תבלינים בדוד נחושת עתיק ומיוחד, וזיקוק נוסף.
הסדנה הקרובה תתקיים ב- 22.1.2018 בשעה 19:30. המחיר 150 ₪ למשתתף. מספר המקומות מוגבל. הרשמה מראש בלבד בטלפון 03-6320491, בפייסבוק המזקקה או באתר
הג'ין הלבנטיני מוגדר ע"י המזקקה כעדין, מורכב ומלא בטעמים ים תיכוניים. עשוי 100% לתת שעורה, ועובר זיקוק דודי כפול – כמו ויסקי. יש בו ערער והרבה תבלינים שנקנים בשוק לוינסקי הסמוך: זעתר, קליפות לימון, תפוז, קמומיל, לואיזה, קינמון, ופלפל שחור. אחרי השרייה של 48 שעות הג'ין מזוקק בשלישית בדוד נחושת של 250 ליטר, והופך לחלק. יש בו 46% אלכוהול, ומוצע לשתות אותו נקי, עם או בלי קרח, והוא גם בסיס למרטיני וג'ין אנד טוניק, ומתאים לכל קוקטייל חזק וארומטי.
ג'ין לבנטיני נמכר בבקבוק של 700 מ"ל. מחירו 189 ₪. כשר בהשגחת רבנות תל אביב. להשיג בחנויות המתמחות ובמזקקה
The Milk & Honey Distillery – התחיה 16 תל אביב 03-6320491