חדש במזקקת מילק אנד האני: סדנת טעימות וסיור בעקבות תהליך הייצור של ג'ין

סדנת הטעימות עוקבת אחרי ההיסטוריה של המשקה וסוגי ג'ין שונים מרחבי העולם, ויוצג גם כיצד נעשה הג'ין הלבנטיני של מילק אנד האני. צילום רן בירן

מרכז המבקרים של מזקקת מילק אנד האני בתל אביב, שהינה מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, מזמין את חובבי האלכוהול למסע ראשון מסוגו בישראל בעקבות סודות הג'ין.

בג'ין של מילק אנד האני יש 46% אלכוהול, ומוצע לשתות אותו נקי, עם או בלי קרח. מתאים גם כבסיס למרטיני וג'ין אנד טוניק, ולכל קוקטייל חזק וארומטי. צילום גל לוין
בג'ין של מילק אנד האני יש 46% אלכוהול, ומוצע לשתות אותו נקי, עם או בלי קרח. מתאים גם כבסיס למרטיני וג'ין אנד טוניק, ולכל קוקטייל חזק וארומטי. צילום גל לוין

המזקקה תקיים סדנת טעימות העוקבת אחרי ההיסטוריה של המשקה וסוגי ג'ין שונים מרחבי העולם, ויוצג גם כיצד נעשה הג'ין הלבנטיני של מילק אנד האני. יוטעם קוקטייל על בסיס ג'ין, ועוד שישה סוגי ג'ין שונים. הסיור מקיף את כל תהליך הייצור של הוויסקי ושל הג'ין המיוחד של המקום, הכולל גם  השרייה של תבלינים בדוד נחושת עתיק ומיוחד, וזיקוק נוסף.

הסדנה הקרובה תתקיים ב- 22.1.2018 בשעה 19:30. המחיר 150 ₪ למשתתף. מספר המקומות מוגבל. הרשמה מראש בלבד בטלפון 03-6320491, בפייסבוק המזקקה או באתר

בג'ין הלבנטיני יש ערער ותבלינים שנקנים בשוק לוינסקי הסמוך: זעתר, קליפות לימון, תפוז, קמומיל, לואיזה, קינמון, ופלפל  שחור. צילום שוקה כהן
בג'ין הלבנטיני יש ערער ותבלינים שנקנים בשוק לוינסקי הסמוך: זעתר, קליפות לימון, תפוז, קמומיל, לואיזה, קינמון, ופלפל שחור. צילום שוקה כהן

הג'ין הלבנטיני מוגדר ע"י המזקקה כעדין, מורכב ומלא בטעמים ים תיכוניים. עשוי 100% לתת שעורה, ועובר זיקוק דודי כפול – כמו ויסקי. יש בו ערער והרבה תבלינים שנקנים בשוק לוינסקי הסמוך: זעתר, קליפות לימון, תפוז, קמומיל, לואיזה, קינמון, ופלפל  שחור. אחרי השרייה של 48 שעות הג'ין מזוקק בשלישית בדוד נחושת של 250 ליטר, והופך לחלק. יש בו 46% אלכוהול, ומוצע לשתות אותו נקי, עם או בלי קרח, והוא גם בסיס למרטיני וג'ין אנד טוניק, ומתאים לכל קוקטייל חזק וארומטי.

ג'ין לבנטיני נמכר בבקבוק של 700 מ"ל. מחירו 189 ₪. כשר בהשגחת רבנות תל אביב. להשיג בחנויות המתמחות ובמזקקה

The Milk & Honey Distillery – התחיה 16 תל אביב 03-6320491

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר