חדש במיטבר: עסקיות בוטיק

לרגל השקת תפריט יינות הבוטיק מסעדת המיטבר מציעה מעתה עסקיות המוגשות לצד יינות בוטיק ישראליים מובחרים.

הארוחות העסקיות כוללות מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית ותוספות לבחירה ושתייה קרה או חמה או כוס יין בוטיק אדום או לבן: טפרברג אמרלד ריזלינג סלקשיין 2003 (יין חצי יבש קל פירותי וריחני), או נחשון פושקין (60% קברנה, 30% מרלו, 10% קברנה פרנק), עלמה 2004 (יין של כרם קיבוץ נחשון, בעל צבע אדום עז ואופי קל ורענן. השביח כ- 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי בנות שלוש).

מחיר העסקית תקבע על פי מחיר המנה העיקרית והוא ינוע בין 68 ש"ח ל- 94 שקל תלוי בבחירה.

בין המנות הראשונות נמנים: סלט המיטבר (עגבניות, בצל סגול, בלסמי ושמן זית), קרפצ'יו פילה בקר, מרק היום, סלט קיסר ועוד.

בין המנות העיקריות לבחירה : המבורגר (300 גרם), מנת הגונזוס (שיפודי סינטה ובייקון), מניפת אנטרקוט, ספריבס, סטייק סינטה, מדליוני פילה בקר ועוד.

כתוספת ניתן לבחור בין צ'יפס, פירה, ירקות העונה, כרובית מטוגנת או סלט קולסלאו.

העסקיות מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 12:00 בצהריים ל16:00 אחר הצהריים.

MEAT BAR
שדרות חן 52. תל-אביב. 03-6956276
כל יום מ- 12:00 ועד חצות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה