חדש מגרין לייט: סדרת הארטיזנל של לחמים ובאגטים טבעוניים וללא גלוטן

האתגר היה לפתח לחם נטול גלוטן עם טעם והרגשה כמו של לחם עם גלוטן שנאפה בעבודת יד במאפייה המתמחה בלחמים. בנוסף רצו לחם שניתן לסיים את אפייתו בבית ולהגישו טרי, חם ועם קראסט

חברת גרין לייט הוקמה במטרה לספק מענה איכותי של מאפים טעימים וזמינים לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. צילום אביתר ניסן

חברת "גרין לייט" מציגה סדרת הארטיזנל של לחמי ארטיזנל ובאגטים רוסטיק – טבעוניים ונטולי גלוטן, הנאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט של מאפי איכות טריים. עתה גם נמנעים מגלוטן וחולי צליאק יכולים ללחמים אלה שבפיתוחם הושקעו שלוש שנים. כדי לשמר על הטעם והמרקם מוקפאים הלחמים בהקפאה עמוקה מיד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי, שעד כה לא הייתה אפשרית לקהלים אלה.

צילום אביתר ניסן

סדרת הארטיזנל כוללת לחם צרפתי קלאסי – לחם צרפתי ביתי (500 גרם); לחם צרפתי גרעינים – לחם צרפתי מועשר בצ'יה, טף, חמנית, פשתן ודלעת (500 גרם);  באגט רוסטיק קלאסי – שני באגטים קלאסיים (240 גרם כל באגט); באגט רוסטיק סופר פוד – שני באגטים מועשרים בצ'יה, טף ופשתן (240 גרם כל באגט); באגט רוסטיק גרעינים –  שני באגטים מועשרים בפשתן, דוחן, חמנית ודלעת (240 גרם כל באגט). המוצרים אפויים ונמכרים קפואים. יש להפשירם ולהוציאם מאריזתם לפני אפייתם הסופית. מחיר באגט – 21.50 ₪ (2 באריזה, 480 גרם); לחם – 20.50 ₪ (500 גרם).  להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. כשרות  פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק

עופר אליאב, מנהל השיווק והמכירות בגרין לייט, אומר: "בעזרת תהליכי ייצור מיוחדים וטכנולוגיות מתקדמות בתחום האריזה, פיתחנו לחמים שמחקים בהצלחה את המרקם והטעם של לחמי ארטיזן עם גלוטן. גם זיהוי האיזון המדויק בין הרכיבים היה מורכב, והתוצאה הטעימה מאוד משמחת אותנו. הידע והניסיון הרב שצברנו במשך 30 שנות פיתוח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן, מאפשרים לנו להמשיך ולפתח  מוצרים נוספים ומיוחדים, התואמים למוצרי מאפה רגילים בסטנדרטים הגבוהים ביותר".

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה