חדש מיקב תבור: רוזה תבור אדמה – קברנה פרנק חרסית מבציר 2006

יין הרוזה הינו תוצאה של בציר רביעי מכרם ענבי קברנה פרנק הנמצא על מדרון חרסיתי מערבי סמוך לכפר תבור. דילול מוקפד וחקלאות ידנית מאופקת הביאו ליבולים נמוכים ואיכותיים של הכרם

יין חדש מיקב תבור: רוזה תבור אדמה – קברנה פרנק חרסית מבציר 2006. היין שזכה במדליית זהב בתחרות אשכול הזהב 2007 לרוזה הישראלי הטוב ביותר.

יין הרוזה הינו תוצאה של בציר רביעי מכרם ענבי קברנה פרנק הנמצא על מדרון חרסיתי מערבי סמוך לכפר תבור. דילול מוקפד וחקלאות ידנית מאופקת הביאו ליבולים נמוכים ואיכותיים של הכרם.

באמצע אוגוסט 2006 נבצר הכרם לפנות בוקר, והענבים הגיעו ליקב זמן קצר לאחר מכן.
בשלב הראשון הוכנסו הענבים לממעך הענבים. התירוש שנוצר הושרה על קליפותיו במשך 12 שעות עד לקבלת גוון רוזה. לאחר מכן הופרד הנוזל החופשי מהקליפות, ועבר תסיסה עם שמרי סוביניון בלאן בטמפרטורה קרה 13 מעלות במשך 3 שבועות.

כמות בקבוקים: 12,158
הרוזה יתלווה לפירות, פסטות, גבינות קשות, קישים, מאכלי גבינה ודגים.

מחיר: 39 ש"ח לבקבוק של 500 מ"ל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר