חורף קינוחי וינה בהילטון תל אביב

קרינה ריזאג' (KARINA RIZAJ), השפית קונדיטורית הנודעת של מלון הילטון וינה, הגיעהלישראל כדי לנצח עם חגיגת קינוחים אוסטריים מסורתיים שיוגשו בטרקלין הלובי של מלון הילטון תל-אביב. 

חובבי השטרודלים המקוריים, עוגות הקלימטורט, הקרדינל, האסטרהאזי, הזאכר וה"קייזר שמארן" ף,יוכלו במהלך החורף – עד 31 במרץ 2012, ליהנות מחווייה וינאית מקורית  בתל אביב, כאשר במקום מראה רחובות וינה המושלגים, מובטח מראה הים התיכון הכחול והגועש הניבט מחלונות הענק במלון.

למי שלא מכירים בכלל, או לאלה שרוצים לטעום מהכל, מציעה קרינה מגש טעימות זוגי הכולל מגוון מיני-קינוחים מסורתיים ומשקה חם אחד לכל אחד במחיר של 95 ₪ לזוג.

פתוח מ- 12 בצהרים עד חצות בימים א-ה ובסופי השבוע, למעט מכניסת השבת עד יציאתה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה