חזה עוף בגריל ברוטב צ'אטני: רוטב תפוח דבש ורימונים

 

מצרכים:
250 ג' חזה עוף עשוי בגריל
1 רימון
3 כפות דבש
4 בצלים פרוסים
2 שיני שום
1/2 1 ליטר מים או ציר עוף

אופן ההכנה:
חותכים דק את השום, הצ'ילי, הסלרי והבצל הירוק.
מוסיפים את הבצל, זרעי הכוסברה, קוביות התפוח, הדבש והסוכר.
מערבבים הכול ביחד עם המים.
מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך (ריבתי).
מומלץ להגיש חם או פושר על גבי חזה עוף צלוי בגריל


מסעדת 'ניו יורק ניו יורק' רח' משכית 32, בית מרכזים, הרצליה פיתוח. טל. 09-9542014






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה