fbpx

חזה עוף ביין ריזלינג ופלפלים

חומרים ל- 2 סועדים:1 כף שמן1 בצל קצוץ1 כף ג'ינג'ר קצוץ1 כף שום כתוש500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות50 מ"ל יין פיוז'ן ריזלינג 20091 כפית מלח1 כף פתיתי צ'ילי יבשחצי פלפל ירוק חתוך לרצועות ללא הגרעיניםחצי פלפל אדום חתוך לרצועות ללא הגרעינים1 פלפל צ'ילי ירוק ללא גרעינים, חתוך לפרוסות1 כף רוטב אוייסטרס1 כף רוטב סויה2 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועותאופן ההכנה:מחממים שמן, מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר והשום – כ- 2 דקות.מוסיפים את קוביות חזה העוף, עד שמשנות צבען לחום.מוסיפים את יין הריזלינג פיוז'ן 2009, המלח ואת פתיתי הצ'ילי היבש.מבשלים ביחד כ-3 דקות על אש גבוהה.מוסיפים את הפלפלים (3 הסוגים) ומבשלים עוד דקה.מוסיפים רוטב אוייסטרס ורוטב סויה ומבשלים עוד 2 דקות.רגע לפני ההגשה מוסיפים רצועות בצל ירוק. דורון יצחקי, יינן ושותף מיזם יינות פיוז'ן (Global Fusion Winery)
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 2 סועדים:
1 כף שמן
1 בצל קצוץ
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
1 כף שום כתוש
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
50 מ"ל יין פיוז'ן ריזלינג 2009
1 כפית מלח
1 כף פתיתי צ'ילי יבש
חצי פלפל ירוק חתוך לרצועות ללא הגרעינים
חצי פלפל אדום חתוך לרצועות ללא הגרעינים
1 פלפל צ'ילי ירוק ללא גרעינים, חתוך לפרוסות
1 כף רוטב אוייסטרס
1 כף רוטב סויה
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות

אופן ההכנה:
מחממים שמן, מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר והשום – כ- 2 דקות.
מוסיפים את קוביות חזה העוף, עד שמשנות צבען לחום.
מוסיפים את יין הריזלינג פיוז'ן 2009, המלח ואת פתיתי הצ'ילי היבש.
מבשלים ביחד כ-3 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את הפלפלים (3 הסוגים) ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים רוטב אוייסטרס ורוטב סויה ומבשלים עוד 2 דקות.
רגע לפני ההגשה מוסיפים רצועות בצל ירוק.

דורון יצחקי, יינן ושותף מיזם יינות פיוז'ן (Global Fusion Winery)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר