מצרכים
25 גרם צימוקים
25 גרם שזיפים מיובשים
50 גרם תאנים יבשות
250 גרם שיבולת שועל
35 גרם שומשום קלוי
30 גרם זרעי צ'יה
25 גרם זרעי פשתן
150 גרם דגנים שונים
250 מ"ל חלב
40 מ"ל שמן קוקוס
130 גרם דבש
אופן ההכנה
נחמם מראש תנור ל-180 מעלות.
נקצוץ את הפירות היבשים.
נערבב את הדגנים והזרעים.
נוסיף לתערובת את החלב, שמן הקוקוס והדבש.
ניצוק את התערובת ונשטח אותה על תבנית עם נייר אפייה.
נאפה למשך כ-30 דקות.
נחכה שיתקרר ונחתוך לריבועים.