חטיפי גבינות ושוקולד

חומרים:200 גרם גבינת עיזים קשה50 גרם גבינת פרמזן מגוררת150 גרם שוקולד מריר או חלבאופן ההכנה:מערבבים את גבינת העיזים והפרמזן לבצק גבינה יציב.בידיים לחות קורצים עיגולים. מניחים את העיגולים על מגש במקרר להתקרר.בינתיים ממיסים השוקולד: הדרך המומלצת היא בשיטה של בן מרי, כלומר סיר בתוך סיר עם מים על הכיריים.יש לערבב את השוקולד טוב טוב בזמן שעל הכיריים, וכאשר 90% מומס יש להוריד ולהמשיך לערבב על המשטח.מוציאים את כדורי הגבינה מהמקרר.בעזרת מזלג טובלים אותם בשוקולד המומס.מניחים על נייר פרגמנט, כדי שהשוקולד יתקשה.ניתן להכניס למקרר כדי לזרז את תהליך ההתקשות של השוקולד.מגישים קר.גיוונים אפשריים:50 גרם אגוזי לוז מרוסקים גס

חומרים:
200 גרם גבינת עיזים קשה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם שוקולד מריר או חלב

אופן ההכנה:
מערבבים את גבינת העיזים והפרמזן לבצק גבינה יציב.
בידיים לחות קורצים עיגולים.
מניחים את העיגולים על מגש במקרר להתקרר.
בינתיים ממיסים השוקולד: הדרך המומלצת היא בשיטה של בן מרי, כלומר סיר בתוך סיר עם מים על הכיריים.
יש לערבב את השוקולד טוב טוב בזמן שעל הכיריים, וכאשר 90% מומס יש להוריד ולהמשיך לערבב על המשטח.
מוציאים את כדורי הגבינה מהמקרר.
בעזרת מזלג טובלים אותם בשוקולד המומס.
מניחים על נייר פרגמנט, כדי שהשוקולד יתקשה.
ניתן להכניס למקרר כדי לזרז את תהליך ההתקשות של השוקולד.
מגישים קר.

גיוונים אפשריים:
50 גרם אגוזי לוז מרוסקים גס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר