חצילים בטחינה

מתכון ל-6 סועדיםחומרים1 קילו חצילים רצוי מהזן הארוךחצי כוס טחינה מוכנהרבע כוס לימון טרי4 שיני שוםכפית מלחמעט שמן זיתמעט פטרוזיליה לקישוטאופן ההכנהמחוררים את החצילים במזלג סביב סביב.צולים על האש או בתנור כל צד 4-5 דקות.מסירים מן האש וקולפים מיד תחת מי הברז.מניחים במסננת עד התקררות.קוצצים את החצילים בסכין ומועכים בכף.יוצקים את הטחינה על החצילים בהדרגה ומערבבים.מוסיפים את הלימון השום וממליחים.יוצקים מעט שמן זית ומקשטים בפטרוזיליה.

מתכון ל-6 סועדים

חומרים
1 קילו חצילים רצוי מהזן הארוך
חצי כוס טחינה מוכנה
רבע כוס לימון טרי
4 שיני שום
כפית מלח
מעט שמן זית
מעט פטרוזיליה לקישוט


אופן ההכנה
מחוררים את החצילים במזלג סביב סביב.

צולים על האש או בתנור כל צד 4-5 דקות.

מסירים מן האש וקולפים מיד תחת מי הברז.

מניחים במסננת עד התקררות.

קוצצים את החצילים בסכין ומועכים בכף.

יוצקים את הטחינה על החצילים בהדרגה ומערבבים.

מוסיפים את הלימון השום וממליחים.

יוצקים מעט שמן זית ומקשטים בפטרוזיליה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר