חצילים עם פטרוזיליה ואורגנו

 

חומרים
1 חציל גדול
1 כוס אורגנו טרי, קצוץ דק
4 קוביות פטרוזיליה דורות
3 קוביות שום דורות
1 כוס שמן זית
קורט מלח
1 כוס מים

ההכנה
לחתוך את החציל לאורך, לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.

לערבב את המים, השמן והמלח, למרוח על פרוסות החציל ולהכניס אותן לתנור בגריל בחום בינוני.

לאחר 7-6 דקות, להפוך את הפרוסות, להכניס את עשבי התיבול אל המים עם השמן, למרוח על הפרוסות ולבשל עוד 7-6 דקות.


ניתן לאכול חם אך מומלץ קר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה