fbpx

חצילים עם פטרוזיליה ואורגנו

חומרים1 חציל גדול 1 כוס אורגנו טרי, קצוץ דק4 קוביות פטרוזיליה דורות3 קוביות שום דורות 1 כוס שמן זית קורט מלח1 כוס מיםההכנהלחתוך את החציל לאורך, לפרוסות בעובי של 1 ס"מ. לערבב את המים, השמן והמלח, למרוח על פרוסות החציל ולהכניס אותן לתנור בגריל בחום בינוני. לאחר 7-6 דקות, להפוך את הפרוסות, להכניס את עשבי התיבול אל המים עם השמן, למרוח על הפרוסות ולבשל עוד 7-6 דקות. ניתן לאכול חם אך מומלץ קר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 חציל גדול
1 כוס אורגנו טרי, קצוץ דק
4 קוביות פטרוזיליה דורות
3 קוביות שום דורות
1 כוס שמן זית
קורט מלח
1 כוס מים

ההכנה
לחתוך את החציל לאורך, לפרוסות בעובי של 1 ס"מ.

לערבב את המים, השמן והמלח, למרוח על פרוסות החציל ולהכניס אותן לתנור בגריל בחום בינוני.

לאחר 7-6 דקות, להפוך את הפרוסות, להכניס את עשבי התיבול אל המים עם השמן, למרוח על הפרוסות ולבשל עוד 7-6 דקות.


ניתן לאכול חם אך מומלץ קר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר