חרוסת עם שזיפים ותמרים – ספרדי

חומרים ל- 10-8 מנות:200 גרם שזיפים מיובשים מגולענים200 גרם צימוקים ללא חרצנים200 גרם תמרים מגולענים2 תפוחים2 בננותקליפת תפוז מגוררת1/4 -1/2 כוס יין אדום מתוק או מיץ תפוזיםלעיטור:1/4 כוס אגוזים קצוצים אופן ההכנה:שמים את השזיפים, הצימוקים והתמרים בקערה.מכסים במים ומשהים כשעה.קולפים את התפוחים ומסלקים את הליבה.קולפים את הבננות.מסננים את הפירות המיובשים, וטוחנים אותם יחד עם התפוחים והבננות במטחנת בשר או מעבד מזון.מעבירים את העיסה לקערה.מוסיפים את קליפת התפוז והיין.מערבבים היטב ויוצקים לקערית הגשה. מעטרים באגוזים הקצוצים.www.pascalpr.co.il

חומרים ל- 10-8 מנות:
200 גרם שזיפים מיובשים מגולענים
200 גרם צימוקים ללא חרצנים
200 גרם תמרים מגולענים
2 תפוחים
2 בננות
קליפת תפוז מגוררת
1/4 -1/2 כוס יין אדום מתוק או מיץ תפוזים
לעיטור:
1/4 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:
שמים את השזיפים, הצימוקים והתמרים בקערה.
מכסים במים ומשהים כשעה.
קולפים את התפוחים ומסלקים את הליבה.
קולפים את הבננות.
מסננים את הפירות המיובשים, וטוחנים אותם יחד עם התפוחים והבננות במטחנת בשר או מעבד מזון.
מעבירים את העיסה לקערה.
מוסיפים את קליפת התפוז והיין.
מערבבים היטב ויוצקים לקערית הגשה.
מעטרים באגוזים הקצוצים.

www.pascalpr.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר