חומרים
2 פילה ג'ון דורי
8 שיני שום מקולפים
חופן עלי כוסברה
חופן עלי פטרוזיליה
חופן עלי טימין
10 כפות שמן זית
חצי ליטר רוטב עגבניות
2 כפיות פפריקה מעושנת
1 פלפל שטה
1 כפית כמון
2 לימונים סחוטים
אופן ההכנה
לטגן את שיני השום עם חצי מכמות שמן הזית, להוסיף את רוטב העגבניות ואת התבלינים. לבשל במשך 10 דקות. להוסיף את הדגים לרוטב ולבשל במשך 5 דקות נוספות. להוסיף את הירוקים ולבשל כ- 2 דק' נוספות. לפני ההגשה להוסיף את מיץ הלימון.