טארטין: מאפים ועוגות קונדיטוריה בלב בנימינה

בטארטין הכשרה שמים דגש על ייצור עצמי של מאפים ועוגות. בקונדיטוריה בתוך הקפה מכינים מדי יום מאפים שונים, עוגיות, מוסים, עוגות גבינה פירורים, גבינה אפויה, שוקולד עם ברולה וניל, המוצעות גם למכירה במקום

שמשיות לבנות ודק עץ רחב, גינה פורחת בלב רחוב המייסדים במושבה הוותיקה של בנימינה, מקבלים את פני הקהל המגוון הפוקד את טארטין – קפה קונדיטוריה.

בטארטין הכשרה שמים דגש על ייצור עצמי של מאפים ועוגות. בקונדיטוריה בתוך הקפה מכינים מדי יום מאפים שונים, עוגיות, מוסים, עוגות  גבינה פירורים, גבינה אפויה, שוקולד עם ברולה וניל, המוצעות גם למכירה במקום.

את שמו קיבל בית הקפה ממנת הטארטין: שתי פרוסות לחם קלויות ועליהן מגוון משתנה של ירקות: טארטין סלמון ואיולי שמיר בצל סגול, או טארטין שמן זית שום ובזילקום מוגשות כמנת הבית.

מספרים לנו כי טרמציני גבינת העיזים עם חציל קלוי ופטריות, זוכה לפופולריות גבוהה בקרב הלקוחות הקבועים.
במקום גם מבחר של פסטות טריות המיוצרות במקום. גם בלנד הקפה ייחודי, ושילוב פולי הקפה שלו הותאם במיוחד לטרטין.

צוות טארטין מורכב מבעלי ניסיון בענף העוגות והמאפים: הקונדיטור עומר צוק (אג'נדה, רמי רגאטה, מורה לקונדטוריה ב"בישולים")ף תמיר סימון (מסה), שף רן עפרוני שהתמחה בבוסטון והיה שף במסעדות בשיקאגו ובארץ (הקדירה של נגה).

טארטין
רח' המייסדים 6, בנימינה
טל. 04-6180926

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר