טארט בננה אפוי עם קרם שקדים

חומרים:4 בננות בשלות חתוכות לטבעות בצק עלים בגודל 30 על 30 ס"מ2 כפות אבקת סוכר100 ג" שקדים טחונים 2 חלבונים 1 כפית גרדת לימוןהכנת המנה:הכנת הבצק: מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל-4 חתיכות זהות בגודלן (ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט). דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.הכנת קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים.מערבבים לקבלת תערובת אחידה. הכנת המנה: מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר. מחממים תנור ל-220 מעלות. מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים, ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביבהירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

חומרים:
4 בננות בשלות חתוכות לטבעות
בצק עלים בגודל 30 על 30 ס"מ
2 כפות אבקת סוכר
100 ג" שקדים טחונים
2 חלבונים
1 כפית גרדת לימון

הכנת המנה:
הכנת הבצק:
מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל-4 חתיכות זהות בגודלן (ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט).
דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.

הכנת קרם השקדים:
מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים.
מערבבים לקבלת תערובת אחידה.

הכנת המנה:
מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
מחממים תנור ל-220 מעלות. 
מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים, ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.

מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר