טארט דבשוקולד לבן

חומרים לבצק פריך מתוק לקלתיות:200 גרם חמאה קרה300 קמח מנופה1/2 כפית מחית מקלות וניל80 גרם סוכר1 ביצה טרופהאופן ההכנה:להכניס למעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה.לעבד עד קבלת פירורים ולהוסיף את הביצה.לעבד עוד כמספר שניות, עד איחוד החומרים.לעטוף בניילון נצמד ולקרר כשעתיים.לרדד את הבצק לעובי של כ 3-4 מ"מ ולרפד את התבנית בבצק.לאפות ב- 160 מעלות כ-15 דקות.מלית דבש ושוקולד לבן:150 מל' שמנת מתוקה400 גרם שוקולד לבן200 גרם דבשאופן ההכנה:להרתיח את השמנת המתוקה ולצקת על השוקולד הלבן.להוסיף את הדבש ולערבב היטב.לצקת על הקלתית האפויה ולהכניס למקרר.קישוט קרמל:60 גרם סוכר50 גרם מים125 גרם שמנת מתוקה15 גרם חמאהאופן ההכנה:ממיסים בסיר את המים והסוכר עד לקבלת קרמל.מוסיפים בזהירות את השמנת הרותחת.מערבבים היטב.מצננים מעט ומוסיפים את החמאה.מצננים לטמפרטורת החדר, לערבב מדי פעם.לצקת על מילוי השוקולד שהתקשה למחצה.בעזרת קיסם ליצור צורות .להחזיר לקירור עד התייצבות.ה"קישריה" מתמחה בהכנת קישים טריים הנאפים במקום. כצנלסון 147 גבעתיים, בנוסף ניתן להזמין משלוחים ולקחת בטייק אווי.www.quicheria.co.il

חומרים לבצק פריך מתוק לקלתיות:
200 גרם חמאה קרה
300 קמח מנופה
1/2 כפית מחית מקלות וניל
80 גרם סוכר
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:
להכניס למעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה.
לעבד עד קבלת פירורים ולהוסיף את הביצה.
לעבד עוד כמספר שניות, עד איחוד החומרים.
לעטוף בניילון נצמד ולקרר כשעתיים.
לרדד את הבצק לעובי של כ 3-4 מ"מ ולרפד את התבנית בבצק.
לאפות ב- 160 מעלות כ-15 דקות.

מלית דבש ושוקולד לבן:
150 מל' שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד לבן
200 גרם דבש

אופן ההכנה:
להרתיח את השמנת המתוקה ולצקת על השוקולד הלבן.
להוסיף את הדבש ולערבב היטב.
לצקת על הקלתית האפויה ולהכניס למקרר.

קישוט קרמל:
60 גרם סוכר
50 גרם מים
125 גרם שמנת מתוקה
15 גרם חמאה

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את המים והסוכר עד לקבלת קרמל.
מוסיפים בזהירות את השמנת הרותחת.
מערבבים היטב.
מצננים מעט ומוסיפים את החמאה.
מצננים לטמפרטורת החדר, לערבב מדי פעם.
לצקת על מילוי השוקולד שהתקשה למחצה.
בעזרת קיסם ליצור צורות .
להחזיר לקירור עד התייצבות.

ה"קישריה" מתמחה בהכנת קישים טריים הנאפים במקום.
כצנלסון 147 גבעתיים, בנוסף ניתן להזמין משלוחים ולקחת בטייק אווי.
www.quicheria.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר