המתכון מתוך ספרה החדש של ליאורה אקוקה גולדברג "תזונה טבעית לאנשים עסוקים"
חומרים:
½ כוס אצות ווקמה יבשות
1 כפית שמן שומשום מלא
1 כפית חומץ סיידר תפוחים
חצי לימון פרוס לרבעים דקים עם הקליפה
בצל אדום קטן
4 מלפפונים בינוניים
אופן ההכנה :
את האצות להשרות במים כ 1-2 שעות.
לסנן את עודפי המים ולהניח את האצות בקערה עמוקה.
להוסיף רצועות דקות של בצל אדום, טבעות מלפפון, את השמן והחומץ והתבלינים.
לערבב היטב.
ליאורה אקוקה גולדברג תעביר סדנה בנושא הכנת ממרחים ורטבים בריאים, בכנס טבעוני בריא 2 – כיצד להיות טבעוני בריא, שיתקיים ביום שישי 30.1.15 בין השעות 8:00-15:30 בתיאטרון גבעתיים. לפרטים נוספים ולהרשמה
צילום אריק מייזל