טבעות בצל ופטריות שמפניון מטוגנות

מרכיבים10 בצלים חתוכים לטבעות גדולות10 פטריות שמפניון גדולותקמחביצהפירורי לחםהכנהטובלים את טבעות הבצל בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.טובלים את הפטריות בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.רצוי לספוג את השמן לאחר הטיגון.מומלץ להגיש עם רוטב רוקפור.

מרכיבים
10 בצלים חתוכים לטבעות גדולות
10 פטריות שמפניון גדולות
קמח
ביצה
פירורי לחם

הכנה
טובלים את טבעות הבצל בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.

טובלים את הפטריות בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.

רצוי לספוג את השמן לאחר הטיגון.

מומלץ להגיש עם רוטב רוקפור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר