fbpx

טבעות בצל ופטריות שמפניון מטוגנות

מרכיבים10 בצלים חתוכים לטבעות גדולות10 פטריות שמפניון גדולותקמחביצהפירורי לחםהכנהטובלים את טבעות הבצל בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.טובלים את הפטריות בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.רצוי לספוג את השמן לאחר הטיגון.מומלץ להגיש עם רוטב רוקפור.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
10 בצלים חתוכים לטבעות גדולות
10 פטריות שמפניון גדולות
קמח
ביצה
פירורי לחם

הכנה
טובלים את טבעות הבצל בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.

טובלים את הפטריות בקמח, ביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק במשך 3-5 דקות.

רצוי לספוג את השמן לאחר הטיגון.

מומלץ להגיש עם רוטב רוקפור.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר