טונה אדומה צרובה ווינגרט ג'ינג'ר

400 גרם פילה טונה אדומה = 5 מנותהמנה מורכבת ממספר מתכונים שמרכיבים את המנה הסופית1. סלט פילפלים קלויים2. תערובת תבלינים3. וינגרט ג'ינג'ר דורותסלט פילפלים קלוייםצורבים 5 פלפלים אדומים על אש גלויה קולפים וחותכים למלבנים בגודל 3 ס"מ * 6 ס"ממתבלים ע"פ טעם אישי בחומץ שרי, מלח ופלפל. ניתן להוסיף מעט בצל ירוק קצוץ לטבעות.תערובת תבלינים לטונה צרובהחצי כפית זרעי אניסכף מלח ים1 כפית גרגרי כוסברה כתושיםחצי כפית כמון18 גרם פלפל שחור גרוסוינגרט ג'ינג'ר דורות2 קוביות שום דורות4 קוביית ג'ינג'ר דורות4 קוביות כוסברה דורות1 כוס שמן שומשום, או שמן אגוזים (או שמן קנולה)קורט מלחצרור עלי בצל ירוק חתוך לטבעות2 כפות מיץ לימון1 כף חומץ שרי1 כף צ'ילי קצוץאופן ההכנהמערבבים בקערה את כל החומרים פרט לשמן.במקביל מחממים את השמןברגע שהשמן רותח שופכים על המוצרים מערבבים ומקררים.הרכבת המנהבצלחת עמוקה מניחים כף של סלט פלפלים עליו מניחים את פרוסות הטונה זולפים מעל וינגרט ג'ינג'ר, ומקשטים בעלי כוסברה ירוקים.

400 גרם פילה טונה אדומה = 5 מנות

המנה מורכבת ממספר מתכונים שמרכיבים את המנה הסופית
1. סלט פילפלים קלויים
2. תערובת תבלינים
3. וינגרט ג'ינג'ר דורות

סלט פילפלים קלויים
צורבים 5 פלפלים אדומים על אש גלויה קולפים וחותכים למלבנים בגודל 3 ס"מ * 6 ס"מ
מתבלים ע"פ טעם אישי בחומץ שרי, מלח ופלפל.
ניתן להוסיף מעט בצל ירוק קצוץ לטבעות.

תערובת תבלינים לטונה צרובה
חצי כפית זרעי אניס
כף מלח ים
1 כפית גרגרי כוסברה כתושים
חצי כפית כמון
18 גרם פלפל שחור גרוס

וינגרט ג'ינג'ר דורות
2 קוביות שום דורות
4 קוביית ג'ינג'ר דורות
4 קוביות כוסברה דורות
1 כוס שמן שומשום, או שמן אגוזים (או שמן קנולה)
קורט מלח
צרור עלי בצל ירוק חתוך לטבעות
2 כפות מיץ לימון
1 כף חומץ שרי
1 כף צ'ילי קצוץ

אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לשמן.

במקביל מחממים את השמן

ברגע שהשמן רותח שופכים על המוצרים מערבבים ומקררים.

הרכבת המנה
בצלחת עמוקה מניחים כף של סלט פלפלים עליו מניחים את פרוסות הטונה זולפים מעל וינגרט ג'ינג'ר, ומקשטים בעלי כוסברה ירוקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר