טטאקי בקר

 

מצרכים ל-4 מנות
250 גרם סינטת בקר
מלח ופלפל
15 מ"ל שמן זית
3 גרם כמהין קצוץ
* צרבו את סינטת הבקר בכל צד ותבלו במלח ופלפל. הוסיפו את הכמהין הקצוץ והניחו בצד עד להגשה.

סלט שעועית
60 מ"ל שעועית שחורה
125 מ"ל שעועית לבנה
60 מ"ל שעועית אדומה
250 גרם עלי בייבי
* תבלו את השעועית והעלים במשרה. השתמשו בקערה עגולה ושפכו את סלט השעועית פנימה.

משרה שמן וכמהין
2 בצלי שאלוט קצוצים
2 ראשי שום קצוצים
80 מ"ל שמן זית
30 מ"ל שמן כמהין
60 מ"ל חומץ בלסמי
מלח ופלפל
* ערבבו את בצלי השאלוט והשום והוסיפו את השמן והחומץ. תבלו במלח ובפלפל.
* חתכו פרוסות דקות של בקר, הברישו במשרה והניחו בצלחת.

רוטב שעועית לבנה
250 מ"ל שעועית לבנה מבושלת
125 מ"ל מי הבישול
מלח ופלפל
15 מ"ל שמן כמהין
15 מ"ל רוטב בלסמי מצומצם לעיטור

הגשה
במרכז כל צלחת, הניחו חמש פרוסות בקר חתוכות, והברישו את המשרה על הבשר. תבלו את השעועית בשמן ובשמן הכמהין, במלח ובפלפל. הניחו ליד הבשר. פזרו את רוטב השעועית סביב הצלחת. זרו מעט רוטב בלסמי מצומצם והוסיפו את הכמהין הקצוץ על בשר הבקר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה