טירת צבי מרחיבה פעילותה באירופה: רכשה 50% בעלות מפעל בלגי לייצור בשר ועוף

טירת צבי, מהמובילות בישראל בתחום ייצור מעדני בשר והנקניקים, הודיעה על רכישת 50% ממפעל לייצור בשר בקר ועוף בבלגיה. רכישת המפעל תאפשר לראשונה לקהל צרכני הבשר הכשר באירופה ליהנות מבשר בקר של חברה ישראלית, דבר שנמנע עד כה בשל המגבלה הקיימת על ייצוא בשר בקר מישראל.

מפעל הבשר שנרכש תחת שם השותפות DELETIV, ייצר מוצרי בשר בקר ועוף כשרים. בשלב ראשון ייוצרו במפעל מוצרי פסטרמה ונקניקיות מבשר בקר, בשלב השני יורחב הייצור גם למוצרים מוחמצים אשר לא עברו טיפול טרמי – המוכרים כמוצרי בוטיק (דוגמת קרפצ'יו ופרושוטו בקר), ובשלב השלישי ייוצרו מוצרים קפואים מוכנים כגון המבורגר וקבב.

טירת צבי מייצאת לשווקים באירופה מעל 30 שנה, כאשר כ- 12% מיצור המפעל בארץ מופנית ליצוא. רכישת המפעל צפויה להגדיל את היקף פעילות הייצוא של החברה ב-50% מהיקף הייצוא הנוכחי. המפעל ממוקם במיקום אסטרטגי, כ-40 ק"מ צפונית מזרחית מבריסל, בקרבה לשווקים הפעילים של טירת צבי באירופה, באופן שיאפשר שיווק המוצרים במדפי הרשתות בצרפת, אנגליה, איטליה, ספרד, גרמניה, בלגיה, וסקנדינביה, כבר לקראת פסח תשס"ז.

ב- 2006 הייתה טירת צבי היצואן הגדול ביותר של מוצרי נקניק פסרמה ונקניקיות. למפעל מנכ"ל משותף: לורי ברגר מטירת צבי, ונציג השותפים מבלגיה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה