fbpx

טראפלס כשרים לפסח

מתכון כשר לפסח עם טוויסט מעניין וטעים מאת ניצה יצחק "מתוק מהלב" – סטודיו נעים וחוויתי ביהוד שמלמד אפייה או שיפור יכולת אפייה בקבוצות קטנות או בזוגות. חדש: קורס דיגיטלי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

100 מ"ל שמנת מתוקה

230 גרם שוקולד מריר

30 גרם חמאה

אופן ההכנה

להמיס במיקרו את השוקולד עם השמנת.

להוסיף את הברנדי ואת החמאה.

לצקת לתבנית ולקרר.

להוציא מהקירור.

לחתוך לריבועים.

לגלגל באבקת קקאו, סוכר, קוקוס או כל דבר אחר שאוהבים.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

תגובה אחת

כתבו תגובה

חדש באתר